Oglas
· · Komentari: 0
LETNJA MODA

ROLKE nisu rezervisane samo za hladnije dane: Tri saveta kako da nosite ovaj MODNI KLASIK tokom leta (FOTO)

Iako je mnogima rolka asocijacija na topli džemper tokom zime, možete je nositi i tokom leta.

1626888705_rolka.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Sydne Summer
Oglas

Rolka je nastala krajem devetnaestog veka, i u početku je bila namenjena polo igračima. Međutim, početkom dvadesetog veka, evropski kreatori uveli su je na modnu scenu.

Dok je snimala film u Parizu, glumica Odri Hepbern zavolela je crnu rolku, koju je potom nosila i u Holivudu, gde su se mnogi trudili da kopiraju njen besprekoran modni stil.

Pročitajte još: Zaboravite na marame, letnji PONČO je pravi HIT OVE SEZONE: Idealan i za plažu i za večernji autfit (FOTO/VIDEO)

Nakon klasične crne rolke, postale su popularne i one u jarkim bojama, a do danas se ovakva kragna može naći ne samo na džempererima, već i na majicama, bluzama, haljinama, pa i kombinezonima.

Rolke su idealne ako želite da izgledate prefinjeno i elegantno.

Ova kragna nije rezervisana samo za simu, već i za leto, i idealna je za one dame koje ne vole dubok dekolte.

Haljine sa rolkom

Lagane letnje haljinice koje imaju rolka kragnu izgledaju elegantno i romantično u isto vreme. Bilo da se odlučite za šarenu, ili pak jednobojnu, nećete pogrešiti.

Takođe, rolka haljine su lake za kombinovanje - ako se odlučite za večernji izlazak, možete obuti sandale na štiklu, a ako ih nosite u dnevnoj varijanti, lepo će ići i uz patike ili pak papuče.

Bela rolka bez rukava

Bela je jedna od omiljenih letnjih boja, a zahvaljujući jednostavnom kroju bele rolka bluze, možete je nositi uz pantalone, farmerke, teksas suknju, ili šorts.

Takođe, u ovom slučaju elegancija zavisi od materijala - ako je u pitanju kežual varijanta, odaberite pamučnu rolku, a ako želite da izgledate elegantnije odlučite se za lan.

Pročitajte još: 5 modela papuča koje su elegantnije od sandala: Evo kako da ih nosite (FOTO)

Lanene bele rolke su idealne i za posao - svedene su, formalne, odaju utisak ozbiljnosti, a beoma su udobne i prijatne za nošenje.

Rolka od tila

Za razliku od klasičnih, rolka od tila je dosta smelija jer je prozirna.

Iako zvuči paradoksalno, rolka od tila se nosi kada želite na diskretan način da istaknete dekolte.

Ako je iskombinujete sa elegantnim pantalonama, nećete izgledati vulgarno, već izazovno, ali i sa dozom elegancije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas