· · Коментари: 1
ФЕНОМЕН

Ако вам мачка легне на стомак или главу, не склањајте је јер тиме вам дарује 10 ГОДИНА ЖИВОТА

Према истраживањима, власници мачака живе деценију више у поређењу са својим вршњацима

lekar.jpg
Фото: Депозитфото

Ако сте се пробудили са мачком на свом стомаку или на глави – немојте да терате кућног љубимца јер у току је сеанса фелинотерапије!

Мачке помажу у лечењу многих болести, међу којима су артроза, бронхитис, радикулитис, неурозе и срчана обољења. Због тога их називају: терапеути без дипломе.

Прочитајте и ово: ДОКАЗАНО - Убоди пчела лечи разне болести, Русија признала овај вид терапије као ЗВАНИЧАН

Одавно је познато да су мачке добри дијагностичари и лекари. Ако се човек разболео, мачка тачно зна где му је болно место. Иако немају диплому медицинског факултета, мачке умеју да олакшају патњу и да ублаже бол.

Свака раса има специјализацију
Ангорске и сибирске лече несаницу, депресију и неурозу. Персијске лече остеопорозу и зглобове. Британске су кардиолози. Краткодлаке и сфинкси лече бубреге, јетру и желудац. Сијамске су најбоље против прехладе и грипа.

Маце су прави лекари Фото: Депозитфото

Мачке користе иста средства као и физиотерапеути. Оне лече на три начина: уз помоћ масаже, топлоте и фреквенције свог предења.

Како лечи мачка

Ако човек има кашаљ, бронхитис или упалу плућа, мачка ће да направи од себе буквално живи термофор. Температура њеног тела је три степена виша од температуре тела човека. Када мачка легне свом власнику на груди благо грејући болно место, она на такав начин убрзава оздрављење пацијента.

Када човек кашње или има бронхитис, мачка се претвори у термофор!

Својом топлотом мачке такође лече реуму, артрозу, остеохондрозу и радикулитис. У овом случају оне често масирају кожу својим шапицама, ослобађајући канџе. Захваљујући овој пријатној процедури акупунктурне масаже крвоток се нормализује, а бол се помало смањује.

Прочитајте и ово: Дирљива прича о девојчици Јани и делфину Јану кружи светом, а због њих је враћена нада у излечење од многих болести

И предење помаже

Још једно ефикасно оружје против многих болести – мачије предење. Његова фреквенција (27-44 Херца) одговара фреквенцијама које се користе за лечење прелома костију и других болести методом вибрацијске стимулације.

Научно је доказано да се човеку који мази мачку за неколико минута нормализује притисак. Ако вам се мачка прислони на главу – имате боље средство против мигрене него било који препарат.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.