Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЗЕ

СЕБИЧНОСТ У ВЕЗИ: Када је она дозвољена?

Пет случајева изузетих од правила.

1608041015_Depositphotos_243760904_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Себичност је нешто што разара било какав однос, посебно љубавни. Апсолутно је непожељна особина, осим у ретким случајевима, закључили су психолози.

1. Када он не проводи довољно квалитетног времена с вама

Свака квалитетна веза захтева посвећеност оба партнера, иначе се не може назвати квалитетном. 

Прочитајте још: Звучи НЕВЕРОВАТНО и НЕОЧЕКИВАНО, али то је истина: Управо ова особина привлачи мушкарце!

2. Када се други људи мешају у ваш однос

А их нико није молио да то раде нити им допустио. Тада је сасвим у реду бити себичан и искључити такве људе из живота. Понекад пријатељи и породица могу помоћи, али у већини случајева ви и он треба да решавате ствари сами.

3. Када се осећате јадно

Када сте несрећни, а ваш партнер нема способност да вам помогне, морате учинити неке ствари на своју руку и сами пронаћи срећу која вам је потребна.

Прочитајте још: Савети који ће вам помоћи да исправите ГРЕШКЕ које сви правимо после РАСКИДА ВЕЗЕ

4. Када се осећате сигурно у неку одлуку

Он се не слаже с њом и то вам је јасно дао до знања. Радити нешто с чиме се партнер не слаже, може се сматрати себичним, али понекад наши инстинкти могу бити најбољи показатељи тога доносимо ли праву или погрешну одлуку. Ако сте спремни да сносите одговорност за последице, то може да буде један од оних случајева када је себичност добра за вас.

Прочитајте још: НЕ ВОЛИТЕ ДА ГУБИТЕ, па макар то била и свађа са партнером? Ево како ћете увек изаћи као ПОБЕДНИК

5. Када ће нешто бити од користи за обоје

Када он не разуме нужност нечега што желите понекад је у реду да будете себични и да донесете одлуку на властиту одговорност. Само морате бити сигурни да чините прави избор и да можете да преузмете пуну одговорност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas