· · Коментари: 0
ВИП

Сећате се Версаћијеве НАСЛЕДНИЦЕ: Постала је МИЛИОНЕРКА са 11 година, а онда је све кренуло по ЗЛУ! Ево како сада изгледа (ФОТО)

Иако би многе тинејџерке једва дочекале овако нешто, за Алегру је живот са славним презименом био ноћна мора.

1619074737_djani.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм/гианниверсацефанпаге

Продица Версаће готово да је увек у центру пажње. Нема особе која није чула за Донателу и Ђанија Версаћеа, међутим о наследници модног царства - Алегри Версаће се зна врло мало.

Иако је модну империју преузела Донатела Версаће, Ђани је 50 одсто компаније оставио својој нећаки Алегри.

Дизајнерова мезимица је тако с 18 година постала милионерка, у чијем власништву се налази модна империја вредна 800 милиона долара. Међутим, успркос томе, она је била веома несрећна девојка.

Иако је добила 800 милиона долара, Алегра се те 2010. године борила за живот. Имала је само 32 килограма. Читав тај период провела је у болници и на мукотрпном кућном лечењу.

"Моја кћерка је у врло озбиљном стању. Годинама болује од тешког облика анорексије и сви смо веома забринути. Лекари чине све што могу да јој помогну”, рекла је тада Донатела, откривши да се Алегра храни на цевчице.

Када је Ђани преминуо, Алегра је имала само 11 година.

Мистериозно убиство Ђанија Версаћеа, Донателин трновит пут и нестабилна наследница која је млада пала у канџе анорексије чине тужну животну причу славне породице Версаће коју деценијама прати огромна слава, али и још већа трагедија.

Алегра Версаће је већ са 18 година постала "тешка" 800 милиона долара, али то јој је донело само несрећу.

Тог трагичног 15. јула 1997. године, заувек се променио ток живота породице Версаче. Убијен је Ђани Версаче, творац једне од највећих модних империја 20. века, под још увек неразјашњеним околностима, а за читаву породицу то је био огроман ударац.

Након његове смрти власништво над фирмом преузела је Донатела, а многе је изненадило када је њена ћерка Алегра на свој 18. рођендан наследила скоро 800 милиона долара, јер јој је стриц оставио око 50 одсто компаније.

Иако би многе тинејџерке једва дочекале овако нешто, за Алегру је живот са славним презименом био ноћна мора.

"Преферирам анонимност. Неко време сам радила с непознатим италијанским дизајнерима, помагала сам у организацији модних ревија, оглашавању, помагала сам и у креативном делу. Али најбољи део тог рада је у томе да сам нико!

Плаћају ме, засад недовољно да живим без брига, али на све можете да се научите када се осећате слободно, ако сте оно ко јесте а не оно што други желе да будете, ако не видите фотографе иза сваког угла и ако се не закопате у окрутни трач који може да учини превише штете", изјавила је Алегра пре пет година за италијанску “Републику”.

 Где год одем ја сам Версаће.

Била је Ђанијева мезимица, а у моменту његове смрти имала је само 11 година. Израсла је у озбиљну и повучену девојке, а период њене адолесценције обележила је сурова борба са анорексијом због које су је често прозивали по медијима.

"То зовем својим раздобљем непостојања, била сам изгубљена у размишљањима и нисам могла да се суочим са реалношћу, имала сам затворене очи. Изнад свега, хтела сам једно – да будем нико, да будем непрепознатљива, да ме не јуре. Где год одем ја сам Версаће. Нисам могла да побегнем и то ми је наштетило", искрено је говорила Алегра.

Ћерка славне Донателе Версаће и бившег америчког модела Пола Бека, одрасла је у предграђу Милана са млађим братом Данијелом. Елтон Џон ког је обожавала и звала „ујко“, поклонио јој је први клавир.

Алегра се ретко појављује у јавности и избегава блицеве фотографа, тек понекад се може видети на неком модном дешвању у друштву маме.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.