· · Komentari: 0
VIP

Sećate se Versaćijeve NASLEDNICE: Postala je MILIONERKA sa 11 godina, a onda je sve krenulo po ZLU! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Iako bi mnoge tinejdžerke jedva dočekale ovako nešto, za Alegru je život sa slavnim prezimenom bio noćna mora.

1619074737_djani.JPG
Foto: Printscreen/Instagram/gianniversacefanpage

Prodica Versaće gotovo da je uvek u centru pažnje. Nema osobe koja nije čula za Donatelu i Đanija Versaćea, međutim o naslednici modnog carstva - Alegri Versaće se zna vrlo malo.

Iako je modnu imperiju preuzela Donatela Versaće, Đani je 50 odsto kompanije ostavio svojoj nećaki Alegri.

Dizajnerova mezimica je tako s 18 godina postala milionerka, u čijem vlasništvu se nalazi modna imperija vredna 800 miliona dolara. Međutim, usprkos tome, ona je bila veoma nesrećna devojka.

Iako je dobila 800 miliona dolara, Alegra se te 2010. godine borila za život. Imala je samo 32 kilograma. Čitav taj period provela je u bolnici i na mukotrpnom kućnom lečenju.

"Moja kćerka je u vrlo ozbiljnom stanju. Godinama boluje od teškog oblika anoreksije i svi smo veoma zabrinuti. Lekari čine sve što mogu da joj pomognu”, rekla je tada Donatela, otkrivši da se Alegra hrani na cevčice.

Kada je Đani preminuo, Alegra je imala samo 11 godina.

Misteriozno ubistvo Đanija Versaćea, Donatelin trnovit put i nestabilna naslednica koja je mlada pala u kandže anoreksije čine tužnu životnu priču slavne porodice Versaće koju decenijama prati ogromna slava, ali i još veća tragedija.

Alegra Versaće je već sa 18 godina postala "teška" 800 miliona dolara, ali to joj je donelo samo nesreću.

Tog tragičnog 15. jula 1997. godine, zauvek se promenio tok života porodice Versače. Ubijen je Đani Versače, tvorac jedne od najvećih modnih imperija 20. veka, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, a za čitavu porodicu to je bio ogroman udarac.

Nakon njegove smrti vlasništvo nad firmom preuzela je Donatela, a mnoge je iznenadilo kada je njena ćerka Alegra na svoj 18. rođendan nasledila skoro 800 miliona dolara, jer joj je stric ostavio oko 50 odsto kompanije.

Iako bi mnoge tinejdžerke jedva dočekale ovako nešto, za Alegru je život sa slavnim prezimenom bio noćna mora.

"Preferiram anonimnost. Neko vreme sam radila s nepoznatim italijanskim dizajnerima, pomagala sam u organizaciji modnih revija, oglašavanju, pomagala sam i u kreativnom delu. Ali najbolji deo tog rada je u tome da sam niko!

Plaćaju me, zasad nedovoljno da živim bez briga, ali na sve možete da se naučite kada se osećate slobodno, ako ste ono ko jeste a ne ono što drugi žele da budete, ako ne vidite fotografe iza svakog ugla i ako se ne zakopate u okrutni trač koji može da učini previše štete", izjavila je Alegra pre pet godina za italijansku “Republiku”.

 Gde god odem ja sam Versaće.

Bila je Đanijeva mezimica, a u momentu njegove smrti imala je samo 11 godina. Izrasla je u ozbiljnu i povučenu devojke, a period njene adolescencije obeležila je surova borba sa anoreksijom zbog koje su je često prozivali po medijima.

"To zovem svojim razdobljem nepostojanja, bila sam izgubljena u razmišljanjima i nisam mogla da se suočim sa realnošću, imala sam zatvorene oči. Iznad svega, htela sam jedno – da budem niko, da budem neprepoznatljiva, da me ne jure. Gde god odem ja sam Versaće. Nisam mogla da pobegnem i to mi je naštetilo", iskreno je govorila Alegra.

Ćerka slavne Donatele Versaće i bivšeg američkog modela Pola Beka, odrasla je u predgrađu Milana sa mlađim bratom Danijelom. Elton Džon kog je obožavala i zvala „ujko“, poklonio joj je prvi klavir.

Alegra se retko pojavljuje u javnosti i izbegava bliceve fotografa, tek ponekad se može videti na nekom modnom dešvanju u društvu mame.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.