Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Славни глумац открио како га је спасио Жарко Лаушевић: Био сам на корак до смрти

Познати глумац успео је да се избори са короном

1607094776_Irfan-Mensur.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Хаппy
Oglas

Ирфан Менсур, открио је да се једва изборио са корона вирусом. Налазио се две недеље у болници на Бежанијској коси, прикључен на кисеоник, а у тим тешким тренуцима, за које је мислио да су последњи, помогао му је колега и пријатељ Жарко Лаушевић.

Прочитајте још: Једна је од најпопуларнијих песама, а сигурно нисте знали да је посвећена покојној Ксенији Пајчин (ВИДЕО)

Њих двојица су се налазили у истој болници, свакодневно су се виђала и бодрила. Менсур је био у тешком стању и борио се за живот, а Лаушевић је чинио све да га "дигне" и орасположи.

- Петнаест дана сам био нон-стоп на кисеонику. Чим су ме прикључили на машину, прошло ми је кроз главу да је то крај. Био сам близу смрти, осетио сам то, али се нисам уплашио. Сви ћемо то дочекати пре или касније. Са својих скоро 70 година довољно сам урадио у животу, тако да не бринем што ме једног дана више неће бити. Једино што ме је у тим тешким тренуцима бринуло била је чињеница да нисам неким људима рекао све што сам планирао - рекао је Ирфан Менсур и додао: 

- Лауш је лежао у апартману до мог. Стигао је у болницу недељу дана пре мене, тако да је тамо већ био домаћи. Дружили смо се сваког дана онолико колико нам је здравствено стање дозвољавало. Бодрили смо један другог. Када је одлазио из болнице, оставио ми је велику шољу за кафу на којој је нацртан смајли. Тај поклон је постао моја амајлија и трајаће док ја будем живео. Ирфан је пре две недеље из болнице пуштен кући и предстоји му дуг опоравак.

Прочитајте још: На ЕКРАНИМА супарнице, у СТВАРНОСТИ најбоље другарице! Ево о којим НАШИМ ГЛУМИЦАМА је реч (ФОТО)

- Најгоре је прошло. И даље пијем лекове и примам ињекције. Тренутно сам у самоизолацији и за неколико дана треба да радим контролни тест. Очекујем да ћу за неких месец дана моћи нормално да функционишем - поручује глумац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas