Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНА ПОДРШКА

Након избацивања са УС Опена, ХОЛИВУДСКИ ГЛУМАЦ пружио Новаку подршку (ФОТО)

Најбољег тенисера света дисквалификовали са турнира у Америци

1599465934_novak-djokovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /АТПМедиа
Oglas

Новак Ђоковић, дисквалификован је са УС Опена, након што је у мечу осмине финала, случајно лоптицом погодио линијског судију у врат. 

Прочитајте још: НОВАК је НЕПОБЕДИВ захваљујући МЕРКУРУ, а ускоро ће му ПОМОЋИ САТУРН

Сраман потез челних људи да у осмини финала дисквалификују најбољег тенисера Новака Ђоковића, шокирала је многе. Најбољи тенисер света, након немилог догађаја се огласио на друштвеној мрежи Инстаграм и послао јасну поруку шта мисли о читавој ситуацији.

- Цела ова ситуација ме чини заиста тужним и празним. Проверио сам како се осећа линијски судија, и према информацијама које сам добио, осећа се добро, хвала Богу. Њено име не могу открити због очувања њене приватности. Јако ми је жао што сам јој нанео такав стрес. Није било намерно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тхис wхоле ситуатион хас лефт ме реаллy сад анд емптy. И цхецкед он тхе линес персон анд тхе тоурнамент толд ме тхат тханк Год схе ис феелинг ок. И‘м еxтремелy соррy то хаве цаусед хер суцх стресс. Со унинтендед. Со wронг. И’м нот дисцлосинг хер наме то респецт хер привацy. Ас фор тхе дисqуалифицатион, И неед то го бацк wитхин анд wорк он мy дисаппоинтмент анд турн тхис алл инто а лессон фор мy гроwтх анд еволутион ас а плаyер анд хуман беинг. И апологизе то тхе @усопен тоурнамент анд еверyоне ассоциатед фор мy бехавиор. И’м верy гратефул то мy теам анд фамилy фор беинг мy роцк суппорт, анд мy фанс фор алwаyс беинг тхере wитх ме. Тханк yоу анд И’м со соррy. Цела ова ситуација ме чини заиста тужним и празним. Проверио сам како се осећа линијски судија, и према информацијама које сам добио, осећа се добро, хвала Богу. Њено име не могу да откријем због очувања њене приватности. Јако ми је жао што сам јој нанео такав стрес. Није било намерно. Било је погрешно. Желим да ово непријатно искуство, дисквалификацију са турнира, претворим у важну животну лекцију, како бих наставио да растем и развијам се као човек, али и тенисер. Извињавам се организаторима УС Опена. Веома сам захвалан свом тиму и породици што ми пружају снажну подршку, као и мојим навијачима јер су увек уз мене. Хвала вам и жао ми је. Био је ово тежак дан за све.

А пост схаред бy Новак Ђоковиц (@ђокерноле) он

Било је погрешно. Желим да ово неугодно искуство, дисквалификацију с турнира, претворим у важну животну лекцију, како бих наставио расти и развијати се као човек, али и тенисер. Извињавам се организаторима УС опена. Веома сам захвалан свом тиму и породици што ми пружају снажну подршку, као и мојим навијачима јер су увек уз мене. Хвала вам и жао ми је. Био је ово тежак дан за све - написао је Ноле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Након његове објаве, уследили су и бројни коментари, а  Новаку је подршку пружио и глумац Џејми Фокс, који му је кратко и јасно поручио:

Фото: Инстаграм принтсцреен/ђокерноле

- Главу горе, брате. Такође, није изостала подршка ни наших познатих личности, па су поруке подршке најбољем тенисеру света упутили, Вук Костић, Тијана Дапчевић, наравно и супруга Јелена Ђоковић, која му је написала: - Заувек уз тебе, аморе.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ђокерноле

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas