· · Коментари: 0
КРАЈ ЉУБАВИ

Важили су за један од НАЈСКЛАДНИХИЈ ПАРОВА у ХОЛИВУДУ: Глумица објавила слику са супругом и ШОКИРАЛА изјавом да се РАЗВОДЕ (ФОТО)

Глумица Кејт Босворт и редитељ Мајкл Полиш били су у браку осам година.

1628254855_glumica.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/katebosworth

Вест да се разводи позната глумица је објавила на свом Инстаграм профилу, у опису црно-беле фотографије на којој се љуби са супругом. Иако су деловали као један од складнијих холивудских парова, Кејт Босворт и редитељ Мајкл Полиш одлучили су да ставе тачку на свој брак.

Прочитајте још: Разочарао је жене широм света признањем да је ГЕЈ, а сада је звезди серије "Бекство из затвора" УСТАНОВЉЕН АУТИЗАМ

Глумица је такође испод фотографије написала јако емотиван и дугачак текст, који тера сузе на очи.

" - Хоћеш да поделимо бургер? - Да

- А шта мислиш о чаши вискија? - Да, да , да!

Почетак је често најбољи део љубави. Ватромет, магнети, побуна - привлачност. Сигнал за широко отворене могућности. Поделите бургер с оним у кога се заљубљујете и можете умрети срећни знајући да вам је то последњи оброк. Купите флашу вискија и поделите чашу, сипајте водопад. Пустите савршену песму на џубоксу и играјте с неким кога знате цео живот, иако сте се срели пре неколико минута", написала је Кејт и додала:

Захвални су једно другом због одлуке да се растану.

"Бојимо се краја, да изгубимо оно што смо желели, да смо везани за очекивање исхода. Велико Непознато. Шта ако одаберемо да се не бојимо, већ да волимо. То је најделикатнији и рањиви последњи део пламичка који постаје нова, вечна ватра. Можда ће ово звучати чудно осталима, нама је: истина.
Наша срца су пуна, јер никад нисмо били тако заљубљени и дубоко захвални једно на другом као у овој одлуци да се растанемо. Заједно, током последњих десет година, Мајкл и ја смо бирали љубав сваки пут. Наше очи се дубоко гледају, сада с више храбрости. У процесу отпуштања, прихватили смо да се љубав не завршава. Повезаност не нестаје. Љубав се продуби, а срце проширује", написала је искрено глумица, и закључила:

"Следе нам позиви у 4 ујутру. Размењиваћемо песме, смејаћемо док планирамо заједнички филм и сарађиваћемо. Верујемо да су најбоље љубавне приче оне који надиђу очекивања. Част нам је била да искусимо овакву љубав и настављамо да се дивино лепоти еволуције љубави. То се деси кад дођемо до краја нечега и схватимо... тек смо на почетку.

Ово је љубав. Пијемо у то име. Кејт + Мајкл"

Подсетимо, љих двоје упознали су се 2011. године на снимању драме "Биг Сур", где је Кејт глумила, а Мајкл режирао. Заљубили су се на први поглед, а венчали после 2 године.

Кејт је пре брака са режисером била у вези са Орландом Блумом три године.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.