Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

Разочарао је жене широм света признањем да је ГЕЈ, а сада је звезди серије "Бекство из затвора" УСТАНОВЉЕН АУТИЗАМ

Глумац Вентворт Милер поделио је са фановима тешке тренутке кроз које пролази.

1627502462_prison.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Konstantin Pichugin
Oglas

Вентворт Милер, којег је публика заволела у улози Мајкла Скофилда из популарне серије "Бекство из затвора", објавио је једну невероватну вест на свом Инстаграм профилу.

Наиме, глумац је поделио са фановима да му је дијагностификован аутизам током карантина прошле године.

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

"Ово није нешто што бих променио. Чињеница да имам аутизам је део мог идентитета, део свега што сам постигао. Ове јесени обележава се једна година како сам добио дијагнозу аутизма. Најпре сам је поставио сам себи, а онда је званично добио и од професионалаца. У питању је био дуг процес пун мана, који је неопходно исправити по мом мишљењу. Ја сам одрастао човек, а не дете од пет година", написао је Милер и додао:

"Моја дијагноза била је шок, али не и изненађење. Пет деценија живота посматрам новим очима. Не желим да ризикујем да изненада будем истакнути, недовољно обавештени глас у јавности. Заједница окупљена око аутизма кроз историју је била ућуткивана. Други су говорили уместо њих, или 'преко' њих. Не желим да нанесем додатно зло, већ само да дигнем руку и кажем - и ја сам ту. И био сам дуги низ година, само то нисам знао", написао је глумац.

​Његова објава након три дана сакупила је више од 100 хиљада лајкова, док су се коментари подршке низали испод беле фотографије.

Милерово прво признање

Подсетимо, Милер се након великог успеха који је доживео у серији "Бекство из затвора" дуго борио са гласинама да је геј. Иако је одбио да призна истину за магазин "InStyle" 2007. године, глумац је након пет година одлучио да проговори.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prison Break (@prisonbreak)

Тада је објаснио да је био свестан да његов сексуални идентитет у патријархалном друштву наилази на отпор и негодовање, и да је као тинејџер због мржње према себи покушао неколико пута да одузме живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas