Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЏИНС

За ПОСАО, изласке, за СВЕ ПРИЛИКЕ, али на потпуно другачији начин (ФОТО)

Лети је тањи, а од јесени је тексас дебљи и модели прате све потребе модерне жене.

1603092180_dep.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Још прошле сезоне могло се наслутити да одећа од џинса поново осваја модну сцену.

Прочитајте још: МЕКЕ, наранџасте или ПИНК: У њима ноге изгледају још ДУЖЕ!

Осим фармерки, без којих не могу ни мушкарци ни жене и то свих старосних доба, "на цени" су биле мини-сукње, шортсеви, хаљине, кратке јакне (са разним апликацијама), као и комбинезони од тањег тексас платна.

Мини-сукње, шортсеви, хаљине, кратке јакне...
Фото: Депозит

Откако је почела јесен, џинс се незнатно "продужио" и постао нешто дебљи, али тиме није умањио женственост дама које га радо носе.

Прочитајте још: Да ли је ОВО НАЈРУЖНИЈИ модни КРИК у деценији? Или најлепши... (ФОТО)

Ако волите елегантније одевање, на располагању су вам ефектни, струкирани сакои са уметнутим деловима од тексаса.

За јесен су модерни топли струкирани тексас сакои.

Уколико, пак, имате беспрекорну линију и обожавате шортсеве, током топлијих дани јесени можете да носите оверале који имају дужину шортсева.

Прочитајте још: ПРАКТИЧАН је, али зашто не би био и ЛЕП? Пратите ТРИ правила када бирате КИШНИ МАНТИЛ

Ови изазовни кратки комбинезони могу да имају "два лица", у зависности од тога уз шта их носите. На пример, ако се комбинују уз краћи капут у јаркој боји и модерне "мартинке", постиже се спортско-елегантни изглед. Исти оверал, али уз мантилић и салонке, може да буде ваш избор и за неку свечанију, али дневну прилику.

За посао, за изласке, за све прилике! Фото: Депозит

Пожељно је и да будете потпуно одевени у џинс. То ћете постићи ако се определите за сукњу и краћу јакну или кошуљу од овог платна. Ако не спадате у особе којима је омиљен спортски стил одевања, довољно је да набавите торбу, али не "џакасту" већ мању, са металним ланцем, па да испоштујете овај тренд.

Прочитајте још: Делује ШАШАВО, али ова ВИНТИЏ јакна је веома практична и ПОНОВО МОДЕРНА

Како било, пред вама је маштовита модна јесен. Зато, не оклевајте, већ направите спој који ће највише одражавати ваш карактер и стил.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas