· · Коментари: 0
МОДА

Да ли је ОВО НАЈРУЖНИЈИ модни КРИК у деценији? Или најлепши... (ФОТО)

Добра вест је да су се сакои и блејзери вратили, а лоша да модни креатори некада претерају....

1602746845_FFChannel.PNG
Фото: Youtube/ screenshot FF Channel

Сако или блејзер чини сваку фигуру витком, а способан је да сакрије сваку ману на телу. Пре свега, особе које имају мало већи стомак са мајицом га истичу, а сакоом решавају "тај проблем".

Прочитајте још: МЕКЕ, наранџасте или ПИНК: У њима ноге изгледају још ДУЖЕ!

Фото: Youtube/ screenshot FF Channel

Дакле, сако се коначно вратио!

Претходних година се носио, али без нараменица и у далеко опуштенијој форми. Од ове јесени сако има строгу форму и савршен облик. Иако су модернији већи модели, блејзери и даље дају облик телу.

Сако се вратио, у строгој форми и даје облик телу.

Управо су завршене модне ревије светских модних кућа за пролеће 2021. године, а публика је одушевљена светлим бојама и савршеном, елегантном стилу који ће заменити мајице и патике.

Да ли ће сако заменити патике и мајице?
Фото: Youtube/ screenshot FF Channel

Прочитајте још: Јесење улепшавање: Нокти са РУПАМА никог неће оставити РАВНОДУШНИМ

Међутим, нараменице су изражене. Тачније, пренаглашене, па не само што истичу рамена већ имају облик шпица. Овакве нараменице су се појавиле и на капутима.

Нараменице су изражене, имају облик шпица!
Фото: Youtube/ screenshot FF Channel

Сакои са шпицастим нараменицама се носе уз сукње, панталоне, па и бермуде. Наравенице су убачене и у блузе, па и у џемпере!

Нараменице су убачене у блузе, чак и џемпере...

Боје су елегантне: сива, бела, црна, беж, тегет... Нарвно, вратила се и класична тексас јакна, а може се наћи и у нашим радњама.

Прочитајте још: Ако сте ДАМА, онда морате да поседујете ОВАЈ КОМАД гардеробе

Највеће изненађење "Шанелове" модне ревије су неон боје за које су многи мислили да су отишле у историју. Испоставило се да нису...

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.