Oglas
· · Komentari: 0
DžINS

Za POSAO, izlaske, za SVE PRILIKE, ali na potpuno drugačiji način (FOTO)

Leti je tanji, a od jeseni je teksas deblji i modeli prate sve potrebe moderne žene.

1603092180_dep.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Još prošle sezone moglo se naslutiti da odeća od džinsa ponovo osvaja modnu scenu.

Pročitajte još: MEKE, narandžaste ili PINK: U njima noge izgledaju još DUŽE!

Osim farmerki, bez kojih ne mogu ni muškarci ni žene i to svih starosnih doba, "na ceni" su bile mini-suknje, šortsevi, haljine, kratke jakne (sa raznim aplikacijama), kao i kombinezoni od tanjeg teksas platna.

Mini-suknje, šortsevi, haljine, kratke jakne...
Foto: Depozit

Otkako je počela jesen, džins se neznatno "produžio" i postao nešto deblji, ali time nije umanjio ženstvenost dama koje ga rado nose.

Pročitajte još: Da li je OVO NAJRUŽNIJI modni KRIK u deceniji? Ili najlepši... (FOTO)

Ako volite elegantnije odevanje, na raspolaganju su vam efektni, strukirani sakoi sa umetnutim delovima od teksasa.

Za jesen su moderni topli strukirani teksas sakoi.

Ukoliko, pak, imate besprekornu liniju i obožavate šortseve, tokom toplijih dani jeseni možete da nosite overale koji imaju dužinu šortseva.

Pročitajte još: PRAKTIČAN je, ali zašto ne bi bio i LEP? Pratite TRI pravila kada birate KIŠNI MANTIL

Ovi izazovni kratki kombinezoni mogu da imaju "dva lica", u zavisnosti od toga uz šta ih nosite. Na primer, ako se kombinuju uz kraći kaput u jarkoj boji i moderne "martinke", postiže se sportsko-elegantni izgled. Isti overal, ali uz mantilić i salonke, može da bude vaš izbor i za neku svečaniju, ali dnevnu priliku.

Za posao, za izlaske, za sve prilike! Foto: Depozit

Poželjno je i da budete potpuno odeveni u džins. To ćete postići ako se opredelite za suknju i kraću jaknu ili košulju od ovog platna. Ako ne spadate u osobe kojima je omiljen sportski stil odevanja, dovoljno je da nabavite torbu, ali ne "džakastu" već manju, sa metalnim lancem, pa da ispoštujete ovaj trend.

Pročitajte još: Deluje ŠAŠAVO, ali ova VINTIDž jakna je veoma praktična i PONOVO MODERNA

Kako bilo, pred vama je maštovita modna jesen. Zato, ne oklevajte, već napravite spoj koji će najviše odražavati vaš karakter i stil.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas