Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЛАДИ НА СЕЛУ

ЖИВОТ НА СЕЛУ ЈЕ ЛЕП: Упознајте Небојшу (25) из Рајца који пркоси тренду одласка младих у градове! (ВИДЕО)

У јутјуб емисији "5 минута са..." упознали смо Небојшу Тодоровића (25) из Рајца код Чачка који одлучио је да остане на селу и да се бави пољопривредом.

1621421214_Capture.PNG
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Вечерње Новости
Oglas

Небојша је заљубљен у место у којем је рођен и не планира да се сели у град.

- Одлучио сам да останем на селу првенствено због природе и због, лепшег амбијета и једноставно лепшег живота - каже Небојша.

Прочитајте још: Нада за УНАКАЖЕНА ЛИЦА војника - Маске Ане Колман Лад! (ФОТО/ВИДЕО)

Највише од свега на селу, цени слободу, пространство и природу.

Живот у граду није опција

- Нисам живео у граду и не бих желео да живим у граду јер ми смета гужва и на природи, у селу се осећам слободније.

- Своје вршњаке бих позвао да живе на селу, јер лепше им је и већу слободу имају. У граду је некао тесно и немају ту слободу, као ми на селу.

На питање, шта је за њега успех, кратко и јасно одговара: Успех је за мене породица.

Прочитајте још: ИСПИРАЊЕ ЗЛАТА у Пеку - Треба вам само лопата, испитак и срећа! (ВИДЕО)

Да ли девојке желе да се забављају са момцима са села?

Хоће, има девојака које хоће да дођу на село, мада је на селу тешко живети, због финасијских проблема, малих цена производа. Неки се због тога одлучују за град, иако је на селу доста лепше.

Прочитајте још: Књиге које можете прочитати за ЈЕДАН ДАН: 8 ремек-дела која ће вас оставити без даха!

- Не мислим да су деца на селу ускраћена. Више имају простора, слободе, здравије живе.

На помен ствари које су карактеристичне за град, Небојша узвраћа својим набрајањем: Лепо окружење, природа, свеж ваздух и деца.

Вратио се послу и поручио - ја сам ту где јесам!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas