Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

10 МРТВИХ ЉУДИ за које се мисли да су ЖИВИ и многи верују да имају доказе за то!

За ову листу, ми ћемо погледати оне познате личности које су имале животе након смрти захваљујући теоријама завере да су још увек живе.

1643123474_pjimage--19-.jpg
Фото: Википедија
Oglas

#10: Велика кнегиња Анастасија Романов

18. јун 1901 - 17. јул 1918

Анастасију, најмлађу ћерку руског Николаја ИИ, убили су комунистички револуционари када је имала 17 година. Али то није спречило бројне претенденте да тврде да су престолонаследници. Најпознатија је била Ана Андерсон, која је тужила да буде призната као велика војвоткиња, али је изгубила. Нјена прича инспирисала је чувени филм "Анастасиа", али су ДНК тестови од тада потврдили да је тврдња Андерсонове била лажна.

#9: Осама бин Ладен

10. март 1957 - 2. мај 2011

Специјалне снаге САД убиле су организатора напада 11. септембра 2011. Без обзира на то, гласине о његовом даљем постојању и даље круже, углавном засноване на претпоставци „слике или се то није догодило“. Многи Американци верују да је његова смрт лажирана како би се повећао рејтинг председника Обаме. Наша омиљена теорија: председник је лажирао Бин Ладенову смрт само да би могао да спречи ТВ емисију Доналда Трампа, јер је Трамп довео у питање председников родни лист.

#8: Џими Хофа

14. фебруар 1913 - нестао 30. јула 1975

Председник Теамстерса Џими Хофа мистериозно је нестао 1975. Док теорије говоре да је завршио сахрањен испод Гиантс стадиона, други тврде да је лажирао сопствену смрт. Зашто би то урадио? Хофа је годинама био у кревету са организованим криминалом, а неки верују да је изневерио неке од својих пријатеља. Једини излаз: нестати у програму пресељења сведока. Ипак, Хофа је званично проглашен мртвим 1982. године.

Прочитајте још: БАБА ВАНГИНА ПРЕДВИЂАЊА ЗА 2022: 6 пророчанстава слепог мистика - укључујући нову пандемију

 #7: Мајкл Џексон

29. август 1958 - 25. јун 2009

Краљ попа, Мајкл Џексон, постао је помало чудан до своје смрти 25. јуна 2009; ипак, нема разлога да се верује да није сахрањен у том позлаћеном ковчегу, како неки тврде. Према горљивим верницима, МЈ је лажирао своју смрт из једног од три разлога: био је уморан од тога да буде члан таблоида. Требао му је излаз из свог страшног дуга. Или је све то велики рекламни трик и он тренутно ради на правом повратничком албуму.

#6: Адолф Хитлер

20. април 1889 - 30. април 1945

Пошто је тело нацистичког диктатора Адолфа Хитлера спаљено након његовог самоубиства 1945. године, бујају гласине да је Хитлер избегао смрт – упркос стоматолошким картонима који доказују супротно. Најпопуларнија теорија: одвео је подморницу у Аргентину, земљу која је заиста прихватила многе нацистичке злочинце. Наводна виђења Хитлера у Аргентини настављена су деценијама, али су од тада замрла – можда зато што би Херр Фирер до сада имао преко 120 година.

#5: Амелија Ерхарт

24. јула 1897 - нестао 2. јула 1937

Када је славна авијатичарка Амелија Ерхарт нестала 1937. током лета око света, земља је туговала. Они који оспоравају њену смрт имају многе теорије, укључујући да су је ухватили Јапанци и приморани да емитује пропаганду као озлоглашену Токијску ружу. Други тврде да живи на пустом острву или да је започела нови живот - као банкарка из Њу Џерзија. Шта год да је било, проглашена је мртвом 1939. године.

#4: Енди Кауфман

17. јануар 1949 - 16. мај 1984

Комичар Енди Кауфман био је познат по изигравању сложених шала са својом публиком, тако да многи сумњају да је заиста умро 1984. У ствари, посвећени фанови инсистирају да је све то део разрађене смицалице. Гласине су се поново појавиле 2013. године када је 24-годишња глумица по имену Александра Татарски тврдила да је Кауфманова ћерка. Тврдња, као и све оне које укључују Кауфманову наводно лажну смрт, доказано је лажна.

 #3: Џим Морисон

8. децембар 1943 - 3. јул 1971

Израз „живи брзо, умри млад и остави згодан леш“ дефинитивно се односи на фронтмена Доорса Џима Морисона, који је преминуо у Паризу у 27. години. многи су пријавили да су видели певача у Француској. Други тврде да је у Африци и живи срећним повученим животом. Међутим, гробље Пер Лашез има добар разлог да верује да је мртав: његов гроб је главна париска туристичка атракција.

#2: Тупак Шакур

16. јун 1971 - 13. септембар 1996

„Браћа су упуцана, враћају се васкрсли“, откуцао је Тупак Шакур ту пророчанску реченицу на свом албуму „The 7 Day Theory“, који је објављен након његове смрти у пуцњави из вожње. Пре него што је умро, Шакур је почео да носи име Макавели, по стратегу који је заговарао лажирање смрти да би заварао непријатеље. И Suge Knight, који је био у ауту са Шакуром када је убијен, изразио је сумњу у његову смрт. Међутим, мртвозорник из Лас Вегаса се не слаже.

#1: Елвис Присли

8. јануар 1935 - 16. август 1977

„Краљ је мртав. Живео краљ." Ова фраза добија ново значење када се говори о Елвису. Умро је 1977. године, али верни обожаваоци тврде да је воштана лутка све што лежи у његовом ковчегу. И било је колосалне количине наводних виђања краља након смрти: понекад чисти под у стокхолмском бару, понекад живи у канализацији Лас Вегаса, понекад ради као Елвисов двојник у Грејсленду. 

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas