Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мистерија

"Овде лежи Јованка": Милош је осетио хладан дах на врату, Радован ПАО ПРЕКО ГРОБА, а сутрадан затекли ЈЕЗИВ ПРИЗОР

Легенде су свима заниљиве и воле да их слушају. Мада неретко од наших старији слушамо приче које тврде да су они сами то преживели и куну се да је то баш тако било, уверавајући нас да "нечастиве силе постоје".

1595494760_horror-2156302_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Тако је један мушкарац на једној фејсбук страници одлучио да подели оно што је њему испричао деда. Причу преносимо у целости:

- Ову причу ми је испричао деда када сам био мали. Због ове приче сам заволео легенде и страшне приче.

Прочитајте још: СВЕ ЈЕ ПОЧЕЛО НА СВЕТОГ ВАСИЛИЈА: Крагујевчани нашли КРВАВИ КРСТ, због исте ствари жена код Београда ОСЕДЕЛА

- Средином јесени мој деда и његова два друга су после школе ишли на пецање. Био је петак па су рекли родитељима да ће остати мало дуже. Пошто је рибе било доста они су остали доста дуго и нису обраћали пажњу да ће ускоро мрак. Друг мог деде Милош је рекао да морају да крену иначе ће их мрак ухватити. Тако су они са 10 кила рибе (тако мој деда каже) отишли кући. Школа им је била удаљена око 2 сата хода од куће, а река је била пола сата хода од школе.

- Мрак их је ухватио неколико километара после школе. Радован који је иначе био најстарији ту и имао је 16 година је хтео да Милоша и мог деду мало зеза. Он је знао да ако прођу кроз шуму па преко гробља могу да уштеде неколико километара хода. Мој деда је волео да се прави храбар па је зато одмах пристао док је Милош био најмлађи и најстрашљивији, па се двоумио.

Прочитајте још: Само је питање времена када ће Земљу погодити НАЈРАЗОРНИЈИ ЗЕМЉОТРЕС! (ВИДЕО)

Кренули су пречицом кроз шуму поред старог гробља!

- На крају су кренули пречицом кроз шуму. То је иначе било старо гробље где су били гробови из првог светског рата а можда и неки од раније. Како су се приближавали гробљу Радован је почео да прича неке приче о вампирима да би застрашио мога деду и Милоша, али ни сам није знао шта ће им се десити на гробљу. Ноћ је већ увелико пала али је било месечине па се нешто и могло видети. Када су дошли до гробља ни Радовану више није било свеједно, па је престао да прича приче. Милош и мој деда су ишли иза Радована и чим су ушли у гробље одмах су се престравили. Пошто је ту на гробљу расла нека трава коју су козе волеле да једу, те је једна коза и тада била ту и пасла.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

Шта се десило раније?
- После неколико дана су од једног старог човека сазнали да је у том селу пре 30 година живела једна Јованка коју су три момка старија од ње силовала и убила. После њене смрти су убрзо и ова тројица умрла, а свој тројици су биле беле очи када су их пронашли. После тих смрти они су ископали гроб и извршили обред да се вампир не би вратио да се свети (обред подразумева да се глогов колац пробије кроз срце и да се ноге и руке одвоје од тела како вампир неби могао да се креће). После тога им је рекао да су многи људи виђали њен дух код тог гробља и да мало ко иде на то гробље јер се сматрало да је уклето.

- Њих тројица су почели да се смеју, међутим, убрзо су чули још нешто. У даљини се чуло неко режање, као режање пса. Обишла их је сву тројицу језа, па су одлучили да наставе даље. Радован је помислио да их је можда пратио неки пас јер је осетио мирис рибе па се није много забринуо већ је бацио један комад рибе и наставио даље. Када су пролазили поред једнога гроба сва тројица су застала јер је тај гроб изгледао баш старо. Гледали су име а на њему је писало - Овде лежи Јованка-.

- Одједном је Милош осетио некакав хладан дах на врату и окренуо се и у том тренутку Радован је пао преко гроба као да га је неко гурнуо из све снаге. Мој деда се престравио, а Радован је само престрављено рекао идемо одавде овде нису чиста посла. Када су мало одмакли од гробља окренули су се и у томе тренутку видели неку жену у белом како стоји поред гроба где су они били. Почели су да трче и нису стајали све док нису стигли назад у село.

Прочитајте још: Хитлер је побегао у Јужну Америку и живео као жена, а за то сада постоје и ДОКАЗИ

- Сутрадан заједно са својим очевима су отишли на то гробље да виде шта је то било, али све што у нашли је било риба скроз разбацана испред гробља. Ушли су у гробље и тамо су нашли козу мртву са ишчупаним очима која су стајала на оном гробу где су они видели жену.

- Мој деда и његови пријатељи више никада нису прилазили томе гробљу, а да ли су видели духа или нешто друго ни дан данас не знају - пише у посту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas