Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАВОСЛАВЉЕ

После МОЛИТВИ пред иконом МАЈКЕ БОЖЈЕ рођени су Вишња, Софија и још 1.000 деце, а све пише у КЊИЗИ ЧУДА (ФОТО)

Монахиње беочинског манастира са поносом присуствују крштењу деце која су рођена после упорних и искрених молитви пред иконом Мајке Божје Беочинске.

1596614697_manastir-beocin-1811-2019-19.jpg
Фото: Војислав Данилов
Oglas

Не прође дан, а да неко не покуца на врата манастира Беочин и цркве посвећене Вазнесењу Христовом, ушушканим у фрушкогорској долини између два брега обрасла шумом. Ту, на Светој српској планини, где протиче Љути поток, наду и утеху од свакодневице траже многи, јер глас о чудотворној икони Мајке Божје Беочинске далеко се чује.

Икона је донета са Косова
Беочин, сремско место, тик уз бачки Нови Сад, честа је станица ходочасника. Овде долазе људи из свих крајева земље и региона, како би се помолили пред иконом старом 500 година, која је, како се верује, на Фрушку гору донета са Косова.

Прочитајте још: По наређењу тајних сила ЦАР је ЖРТВОВАН: Црква тврди да су РОМАНОВИ убијени на РИТУАЛАН НАЧИН

 Да то није обична гласина, потврђује нам љубазна монахиња која нам отвара манастирске капије и даје "књигу чуда" да прочитамо чије и какве је све молитве услишила чудотворна Богородица.

Помоћ траже и млади и стари и жене и мушкарци.
Књига чуда Фото: В. Д.

Ово је званично један од најпосећенијих српских манастира - јер где су чуда, ту је и молитва. Док негује манастирско цвеће, монахиња прича како сваког дана угосте небројено људи, јер помоћ траже и млади и стари, и жене и мушкарци. Сви се надају да ће им после молитви живот кренути по добру. Неко је ту због здравља, неко - љубави.

Највише молитви је због потомства.
Георгије је дар молитви
"У браку смо пет година. После лечења и неуспешних вантелесних оплодњи, на предлог доктора дошли смо у манастир Беочин, до иконе Мајке Божије. Више смо пута долазили у манастир и читане су нам молитве. Након годину дана услишене су нам молитве." Уз ову исповест стоји напомена да је родила Георгија, који је крштен овде!

- Ипак, највише долазе жене које не могу да се остваре у улози мајке, па се моле за потомство, а верујте ми да молитва помаже, јер нам се вратило ко зна колико жена да нас обрадује вешћу да су после молитви пред чудотворном иконом остале у другом стању и родиле здраву децу - каже монахиња.

После молитви рођено је 1.000 беба!

Прочитајте још: Људи ХРЛЕ у ово место у СРБИЈИ: Долазе да ИЗЛЕЧЕ очи, а црква Свете Петке им ИСПУЊАВА ЖЕЉУ (ФОТО/ВИДЕО)

Монахиња пред иконом

Незванично, тако је рођено око 1.000 беба, чије су мајке долазиле да испричају срећну новост. Жене су једноставно имале веру и она је победила.

Вишња је рођена после упорних молитви!

Монахиња каже да је двогодишња девојчица Вишња, која у том тренутку стоји у цркви са мајком, рођена управо после њених молитви пред чудотворном иконом. Показује нам књигу у коју су жене исписивале своја искуства, како бисмо се уверили да се чуда на том месту дешавају.

Докторка је сањала икону и у 41. години родила Софију!
Чудотворна икона Фото: В.Д

Пре осам година, Љиљана није крила да је спас тражила и пронашла. Монахиња са много радости, прича  и показује  како га је Љиљана описала у књизи чуда.

Прочитајте још: Свети храст помаже нероткињама, а ђавоља вода да људи прогледају: Пет мистичних места која се налазе у Србији

"С пролећа 2004. године сањала сам икону Пресвете Богородице. У сну сам обилазила рушевине цркви и манастира, свуда је био мрак и влага. Преда мном се тада указала огромна икона Пресвете Богородице. Касније сам од пацијената сазнала да се налази у манастиру Беочин и да се пред њом моле нероткиње. После 17 година, у 41. сам остала трудна. Марта 2005. године родила сам Софију..."

Неки се моле за здравље или бољи посао.

Оваквих женских прича је много. Преплавиле су књигу чуда коју монахиње пажљиво чувају. Оне и даље повремено ишчитавају имена ових жена у молитвама, иако су данас оне срећне и захвалне мајке.

У манастиру Беочин, пред чудотворном иконом, стоје и људи са другачијим проблемима. Многи се моле за оздрављење, своје или својих ближњих. Има и оних који исписују жеље да пронађу добар посао, да им деца успешно заврше школе, да им се стекну повољни финансијски услови за куповину стана...

На овом месту дешавају разна чуда, само је потребно да човек има веру и да буде искрен у молитвама.

Овде се дешавају чуда само искреним људима у молитви.

- Понекад је потребно бити изузетно стрпљив, али ако се истински верује, препрека нема. Ми смо пресрећне када нам се људи врате да нам кажу како су овде пронашли спас, лек, радост. Или мир по који су дошли ко зна одакле - каже монахиња.

Помаже у лечењу
А. Љ. је открио да су му молитве на овом светом месту помогле да победи злоћудни тумор костију.

Прочитајте још: ОТКРИВАМО! Слободан Милошевић спасио ЦРКВУ У РУСИЈИ, због тога они данас пишу Уједињеним нацијама

Посебан мир се осети одмах, чим се крочи у комплекс обрастао густом фрушкогорском шумом. Нарочито је идилично са јужне стране, у пространом врту са ретким листопадним и четинарским дрвећем, које су пре 150 година посадили баштовани из чувеног Версајског парка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas