· · Коментари: 0
ПРЕДВИЂАЊА

Прогноза НОСТРАДАМУСА за 2022. годину је разочаравајућа. Ево шта нас очекује...

Према овом француском пророку, астрологу и лекару, нешто се човечанству већ догодило, али нешто се тек мора остварити.

1636916719_mh-18.jpg
Фото: Shutterstock

 

Пророчанства француског астролога, лекара и пророка Нострадамуса вековима узбуркавају људе широм света. Многа предвиђања су се већ остварила, али су она шифрована у стиховима, обухватајући период од 2.240 година. Нешто се човечанству већ догодило, али нешто се тек мора остварити.

Прочитајте још: Удаћу се једино за војводу Марка Миљанова: Како се Стефанија заљубила у дупло старијег удовца и запросила га

Нострадамус је 21. век назвао временом кардиналних промена, када се мења уобичајени начин живота, формира се нови поредак, урушаваће се уобичајени обрасци. Крај света не треба схватати дословно, већ је то само крај старог времена и почетак новог периода.

Природне катастрофе

У песмама Нострадамуса постоје референце на природне катастрофе. Каже да ће људи морати да препознају моћ природе и размисле о свом лошем понашању према екологији. У блиској будућности, према прогнозама пророчишта, ситуација ће само ескалирати. Због тога је, уместо да се опустите, боље припремити се за различита климатска изненађења.

Прочитајте још: СТАВ ШМЕКЕРА: Да ли препознајете глумачку легенду? 80-их је пленио својом харизмом, а девојке су ЛУДЕЛЕ ЗА ЊИМ (ФОТО)

Светска епидемија вируса

Према предвиђањима Нострадамуса, у 21. веку човечанство ће се суочити са новим смртоносним болестима и епидемијама. Пророчиште је нагласило да ће појава нових вируса бити резултат проналаска бактериолошког оружја. Пророк такође слави појаву опасног новог вируса који ће се брзо проширити широм планете. Извор вируса, Нострадамус је именовао једном од источних земаља.

Предвиђања у алегоријама
У песмама је Нострадамус шифрирао пророчанства на врло алегоријски начин. Његова дела су основа за расуђивање и сопствени закључци. Пророчанства пророчанства била су откриће за човечанство пре неколико векова и остала су откриће за многе народе и земље сада.

Прогноза за 2022. годину

Прогноза за 2022. годину је разочаравајућа. Он је предвидео избијање великог војног сукоба у којем су учествовале многе земље. Према предвиђањима Нострадамуса, 2022-2041 је последњи период када постоји вероватноћа глобалног оружаног сукоба у историји. Узрок сукоба биће муслимани који су преплавили Европу. Али сукоб се може решити.

Прочитајте још: ПЕНЕЛОПЕ КРУЗ се овако шета Њујорком: Питали сте се како се носе панталоне које је глумица савршено уклопила
 
Постоји катрен у коме пророчиште каже да ће после великог оружаног сукоба победити две државе - Кина и Индија. Верује се да од Кине треба очекивати ударац на запад. А разлог рата лежи у ривалству између Сједињених Држава и Кине.

Нострадамус је многа своја предвиђања посветио истоку, посебно Кини. На пример, рекао је да ће Кина 2022. године постати лидер светске политике. Кинески имигранти биће амбициозни нови лидери који ће бити на власти и којима ће се клањати.

Нострадамус је рекао и шта чека Русију. Према његовим речима, ова година ће за Русију бити мирна у поређењу са претходним, када је у земљи било време незадовољства и немира. Руска Федерација ће заузети позицију судије у обрачуну између Сједињених Држава и Кине. Руски владар ће се наћи пред судбоносним избором.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.