Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕДВИЂАЊА

Шта Нострадамус ПРЕДВИЂА за 2022. ГОДИНУ? Злато, сребро и биткоин ће се сматрати имовином

Најпознатији пророк западног света Мишел Нострадамус најавио је дешавања за 2022. годину.

1639511751_profimedia-0068771741.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мишел де Нотр Дам, познатији као Нострадамус, био је француски лекар, травар и астролог јеврејског порекла, рођен у месту Сент Реми де Прованс, у Француској, 14. децембра 1503. године.

Живео је у доба Инквизиције, па су његови родитељи због страха од прогона прешли из јудаизма у католичанство.

Прочитајте још: Шта нас чека после короне? Трећи светски рат, атентат на Путина, болест Трампа и смрт енглеске краљице?!

Пророчанства Нострадамуса

Пророчанствима Нострадамус је почео да се бави 1550. године када је објавио први књигу "Алманах" која је постала његово најпопуларније дело. Књига има три наслова па се може наћи под именима "Almanachs", "Prognostications" или "Presages".

Главни извор из којег је црпео своја пророчанства била је књига "De Mysteriis Egyptorum". До 1555. године завршио је први део пророчанстава која се односе на догађаје од његовог времена па до краја света. Књига због које је постао познат у читавом свету зове се "Пророчанства", и објављена је годину дана након његове смрти, 1557. године

Књига "Пророчанства", иако je недовршена, угледала je светло дана. Састоји се од предвиђања за неколико векова. 

Неки извори тврде да је инспирацију добијао медитирајући, а понекад и под утицајем слабијих халуциногена.

Нострадамус је наводно предвидео два светска рата и смрт тројице чланова породице Кенеди. За почетак Трећег светског рата написао је да ће се догодити наводно у седмом месецу новог миленијума нападом на велики град, што претворено у грегоријански календар значи септембar, а 11. септембра 2001. godine је Ал-Каида напала Њујорк.

Фото: Профимедиа

Шта наводно Нострадамус предвиђа за 2022. годину?

За 2022. годину Нострадамус је предвидео наводно удар метеора и кишу астероида. Удар метеора је нешто што сви слушамо од 2021. године, а у 2022. години то би заправо могло да изазове велику штету.

Писао је "о дугом трагу искри на небу направљеном од ватре". То би значило не само да би астероид могао да удари у Земљу, већ ће такође узроковати потресе у океану узрокујући цунами који ће довести до потреса.

Инфлација ће измаћи контроли и вредност америчког долара ће се срушити. Не само то, злато, сребро и биткоин ће се сматрати имовином и људи ће улагати у исто.

Вештачка интелигенција према Нострадамусу

Сигурно сте видели пуно филмова у којим се тврди да ће рачунари и роботи преузети људе и завладати светом. Исто је предвидео и Нострадамус. Предвидео је да би до 2022. вештачка интелигенција могла да управља компјутером с људским интерфејсом.

Фото: Профимедиа

Глад у свету ће се повећати

Према његовим предвиђањима, глад у свету могла би да се повећа због оружаних сукоба. То ће довести до већег кретања становништва.

Наравно, треба нагласити да Настрадамусова пророчанства не треба узимати здраво за готово јер осим специфичног језика којим је писао и који је веома двосмислен, са научне стране то није поткрепљено никаквим званичним доказима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas