Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шокантне тврдње дечака који је био у клиничкој смрти: "Седео сам у крилу ИСУСА ХРИСТА" (ВИДЕО)

Четрнаестогодишњи дечак Колтон Бурпо тврди да је током операције на тренутак изашао из свог тела, седео Исусу у крилу, као и да је доживео да на кратко буде у рају

1637314345_decak.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

У почетку је све звучало као прича која обилује маштом једног дечака, док није изнео чињенице којима је причу и оправдао.

Прочитајте још: Ово је ПРВИ СНИМАК "црне свадбе", направљен 1967. године: Покојникова "млада" на сахрану дошла са мужем (ВИДЕО)

Наиме, када је Колтон имао четири године морао је да оде на операцију након што му је констатовано тешко обољење слепог црева. Још пре операције се знало да је у питању врло ризичан поступак, као и да ће сама операција бити напорна и да ће дуго трајати, а родитељи су упозорени да могу очекивати и најгори исход. Ипак, Колтон је преживео, али је током операције на тренутак напустио своје тело и каже како је седео Исусу у крилу.

Седео у крилу Исуса Христа

Он тврди да је на кратко био у рају, да је видео коње разних боја, као и да су му анђели певали "Исус те воли" и да заиста имају крила. И даље је све звучало као измишљена прича једног 4-годишњака док није почео да износи чињенице о којима му нико никада није причао. Наиме, дечак је испричао како је овом приликом поред Исуса упознао и своју сестру Соњу, која се никада није родила јер је преминула још док је била у стомаку његове мајке током спонтаног побачаја, а о којој му родитељи никада нису причали.


Између осталог, дечак каже да је видео и свог оца, у периоду када је био ван свог тела, како се свађа са Богом. Иначе Тод Бурпо, Колтонов отац, заиста је током операције био затворен у другој соби где је викао на Бога. Цела прича инспирисала је Холивуд да направи филм "Рај је стваран".

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas