· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

МАЈКА (23) ПРОНАЂЕНА МРТВА У ХОТЕЛУ! Само је легла у кревет, пронашла је СЕСТРА (ФОТО)

Трагедију открила сестра

1599035502_ami.jpg
Фото: Фацебоок /Амy Цоннор

Ејми Конор (23), пронађена је мртва у хотелу на Ибици након што се са базена вратила у хотелску собу. Она се истуширала и легла, а сестра је пронашла без знакова живота након што је ушла са терасе. Тони је била шокирана призором и каже како последњих недеља проживљавају ноћну мору, јер је њена сестричина Калиа, остала без маме.

Прочитајте још:  Водитељка временске прогнозе ИЗВРШИЛА САМОУБИСТВО: Оставила потресну ПОРУКУ (ФОТО)

Тони каже да је преко хиљаде порука подршке добила преко друштвене мреже Фејбук. Две сестре које су заједно са Ејми биле на породичном путовању, планирају да преминулу сестру носе у ружичастом ковчегу украшеном дијамантима на коме ће бити угравирано "Принцеза". Тони тренутно чува малу сестричину, а за британске медије је испричала све о трагичном догађају:

- Биле смо код базена, па смо се после неког времена вратиле у собу. Ејми је отишла под туш, а затим је легла у кревет. Изашла сам и села на терасу да поједем мало свежег и расхлађеног воћа, а она је још увек била у кревету. Није ми имало смисла па сам ушла да погледам и доживела сам шок - каже Тони кроз сузе и наставља да описује повратак кући. Тони описује да је особље хотела било невероватно и учинили су све да им што пре омогуће повратак кући:

- Дала сам им своју картицу како би ми издали рачун и рекла сам да ме не занима колико кошта, јер само желим да што пре стигнем кући - додала је. Менаџер хотела им је понудио да лете преко Лондона и плате им ноћење, али оне то нису желеле, само су хтеле да стигну кући.  Тони је описала своју сестру као веома пријатну, љубазну и драгу особу, коју су људи на први поглед већ волели.

Ејми је иза себе оставила смоју ћеркицу, као и родитеље, три сестре и брата.  Ејми, Тони и Џен су толико биле везане, да су сваки дан водиле разговор преко камере. 

Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА! Млада ТВ ЗВЕЗДА (23) извршила САМОУБИСТВО након преживљене ТРАУМЕ(ФОТО)

Девојке ће носити ковчег и желимо да јој направимо најбољи могући испраћај. Ејми ће почивати на гробљу Балливиллан Портуш. Уместо цвећа биће донација за фондацију Кевина Бела.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.