Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Бизарно! Свекрва је снаји одала ТАЈНУ, и тад је букнула СТРАСТ између њих две!

Млада жена пожалила се једном саветнику јер има великих проблема у љубави.

1617880979_Depositphotos_96459752_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхото
Oglas

Сви смо у животу чули чудне и бизарне приче, али ова је и више од тога. Прича која говори о невероватној вези између свекрве и снаје.

Прочитајте још: Стаљинов САН био је да на Арктику роди ЛИМУН, па је Лисенко смислио "ЈАРОВИЗАЦИЈУ"! Онда је настао СКАНДАЛ (ВИДЕО)

Како преноси један страни сајт, једна млада жена пожалила се саветнику за везе шта да ради јер гаји јака осећања према својој свекрви.

- Имам страствену аферу са својом свекрвом и плашим се да ће мој супруг то сазнати. Прошле године смо се он и ја преселили код његових, како бисмо били сви заједно били током карантина и како би нам оно помогли око деце - написала је једна жена за "Тхе Сун".

Прочитајте још: Е ово је ЦИЦИЈА! У кафићу пије оно што остане од других, а себи кува кафу уз помоћ СТАРИХ ЧАРАПА и КАНАПА (ВИДЕО)

Увек је била у добро односу са свекрвом и могла је отворено да прича са њом, па када јој је свекрва признала да је хомосексуалка, остала је у чуду. Тада ју је пољубила и тако је започела њихова веза. Од тада њена осећања према свекрви постају све снажнија и она се пита како да одабере са ким жели да буде. 

- Знате да ће ваш муж сазнати и то ће вам уништити и однос са њим, али и са целом породицом - како његовом, тако и вашом. Ваш супруг ће бити сломљен када сазна да су га две његове блиске особе издале. Његова мајка се вама можда обраћала како би пронашла утеху, али је охрабрите да нађе подршку на другом месту. Заиста мислите да ваша веза има будућност. Ако не, можда је најбоље је да сада престанете - одговорио јој је саветник.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas