· · Komentari: 0
NEVEROVATNO

Bizarno! Svekrva je snaji odala TAJNU, i tad je buknula STRAST između njih dve!

Mlada žena požalila se jednom savetniku jer ima velikih problema u ljubavi.

1617880979_Depositphotos_96459752_s-2019.jpg
Foto: Depositphoto

Svi smo u životu čuli čudne i bizarne priče, ali ova je i više od toga. Priča koja govori o neverovatnoj vezi između svekrve i snaje.

Pročitajte još: Staljinov SAN bio je da na Arktiku rodi LIMUN, pa je Lisenko smislio "JAROVIZACIJU"! Onda je nastao SKANDAL (VIDEO)

Kako prenosi jedan strani sajt, jedna mlada žena požalila se savetniku za veze šta da radi jer gaji jaka osećanja prema svojoj svekrvi.

- Imam strastvenu aferu sa svojom svekrvom i plašim se da će moj suprug to saznati. Prošle godine smo se on i ja preselili kod njegovih, kako bismo bili svi zajedno bili tokom karantina i kako bi nam ono pomogli oko dece - napisala je jedna žena za "The Sun".

Pročitajte još: E ovo je CICIJA! U kafiću pije ono što ostane od drugih, a sebi kuva kafu uz pomoć STARIH ČARAPA i KANAPA (VIDEO)

Uvek je bila u dobro odnosu sa svekrvom i mogla je otvoreno da priča sa njom, pa kada joj je svekrva priznala da je homoseksualka, ostala je u čudu. Tada ju je poljubila i tako je započela njihova veza. Od tada njena osećanja prema svekrvi postaju sve snažnija i ona se pita kako da odabere sa kim želi da bude. 

- Znate da će vaš muž saznati i to će vam uništiti i odnos sa njim, ali i sa celom porodicom - kako njegovom, tako i vašom. Vaš suprug će biti slomljen kada sazna da su ga dve njegove bliske osobe izdale. NJegova majka se vama možda obraćala kako bi pronašla utehu, ali je ohrabrite da nađe podršku na drugom mestu. Zaista mislite da vaša veza ima budućnost. Ako ne, možda je najbolje je da sada prestanete - odgovorio joj je savetnik.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.