Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
несвакидашње

Близнакиње већ 11 година деле истог вереника: Туширају се и спавају заједно, а сад желе да затрудне у исто време (ФОТО)

Необична прича о којој брује медији

1650970542_bliznakinje.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/анналуцyдецинqуе
Oglas

Из далеке Аустралије, стиже нам несвакидашња прича о две близнакиње. Наиме, Ана и Луси Десинкве (35) деле истог вереника, а сада имају жељу да затрудне у исто време!

Између осталог, оне важе и за "најсличније близнакиње на свету".

Ана и Луси тврде да не могу бити једне без друге, а та повезаност је толико јака да сре и заједно туширају. Оно што људе највише шокира, јесте чињеница да већ 11 година деле истог вереника Бена Бајрнеа!

Прочитајте још: Преминула Кане Танака, НАЈСТАРИЈА ОСОБА НА СВЕТУ: Ево какав живот је водила у 119. години

 Њих троје деле исти кревет, а близнакиње отворено су признале да желе да затрудне у исто време.

-Имамо 35 година. Одлучиле смо да сада желимо децу - додала је Ана.

- Сваки пут када помислим да би Ана могла да буде трудна, а ја не, доживим "мини срчани удар". Радије бисмо да смо обе трудне него једна - изјавила је Луси.

Прочитајте још: ДЕКОЛТЕ У ПРВОМ ПЛАНУ, ПЕВАЈУ СЕ НАРОДЊАЦИ: Бака постала ХИТ на мрежама због своје "тактике" за тражење мужа (ВИДЕО)

Бен је прошле године запросио Ану и Луси тврдећи да му значе цео свет и да жели да проведе остатак живот са њима. На друштвеним мрежама каче заједничке слике и отворено причају о њиховој вези. Многи су негативно шокирани, што се да видети по коментарима, али они тврде да их то не занима уопште.

Прочитајте још: Била је симбол ЛЕПОТЕ, а мужеви су је варали: Због стреса је имала неколико побачаја, умрла је од опаке болести у најгорим мукама

- Нама то није чудно. Имамо истог вереника и све троје делимо исти кревет. Имамо исти укус у свему, па није чудно што нам се свиђа и исти мушкарац - преноси Даилy Стар изјаву близнакиња.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas