Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
бизарно

Блогерка пре спавања СТАВИЛА КРЕМУ ЗА САМОПОТАМЊИВАЊЕ НА ЛИЦЕ: Пробудила се са катастрофалним црним флекама( ВИДЕО)

У жељи да добије бронзани тен, ова блогерка је отишла предалеко

1646386034_tiktokerka.png
Фото: Принтскрин/ТикТок/@цоуртнеyросеоффициал
Oglas

Кортни Роуз, која дели савете о лепоти и породични садржај на друштвеним мрежама, поделила је видео који тачно показује зашто никада не би требало да стављате крему за самопотамњивање на лице.

„Одлучила сам да ставим крему за самопотамњивање на лице синоћ пре него што одем на спавање“, рекла је мама двоје деце, скривајући лице од камере.

Међутим, ујутру је Кортнино лице било прекривено тамним мрљама.

„Ово је таква катастрофа“, рекла је она.

Кетрин Вотсон, стручњакиња за здравље и добробит која пише за Хеалтхлине, открила је да постоји дубљи разлог зашто за ово што се догодили Кортни.

Рекла је да се овај  производ најбрже упија у тању кожу, због чега лице, руке и стопала добијају различиту пигментацију, у зависности од дебљине коже.

Али, добра вест је да није немогуће уклонити ове флеке!

Кетрин Вотсон саветовала је да се уклањање започне са кремом за пилинг на лицу, али да се избегавају марамице за скидање шминке јер оне могу погоршати флеке које су настале. За најефикаснији начин уклањања препланулог тена, предложила је да направите сами смесу: помешајте 2 до 3 кашике соде бикарбоне са 1/4 шоље кокосовог уља.

Прочитајте још: "Дечко ме је ОДБИО КАО МУШКАРЦА, али након што сам се претворила у жену, ОДМАХ СЕ ЗАЉУБИО" (ФОТО/ВИДЕО)

Затим нанесите мешавину на лице, пустите да се упије, а потом уклоните вишак са лица.

Препоручљиво је  наношење ове мешавине на лице два пута дневно док се кожа не врати свом нормалном пигменту.

@цоуртнеyросеоффициал #фyп #фаил #ХоwТо ♬ Лове Yоу Со - Тхе Кинг Кхан & ББQ Схоw

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas