Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
филм и серија

"ЧИКО, ЈЕ Л' САВ ОВАЈ 'ЛЕБАЦ ТВОЈ": Дечак из ''Ужичке републике'' данас је муж познате глумице и сценариста најпопуларније серије

Данас је у срећном браку са нашом глумицом и један је од најпопуларнијих сценариста

1647422999_sav-lebac.png
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Малени дечак који је у филми "Ужичка република" изговорио чувену реченицу, која се и дан данас користи као репка,  "Чико, јел сав овај  'лебац твој", ожењен је нашом познатом глумицом Милицом Милшом, а сценариста је и најпопуларније серије на нашим просторима "Игра судбине".

Прочитајте још: Да ли је пропзнајете? Једна је од најомиљенијих певачица, а недавно је доживела велику породичну трагедију (ФОТО)

Давне 1974. године, случајно се нашао у култном филму, чије се репрлике препричавају и дан данас. 

 

- Прошло је од тада 47 година. Имао сам 12 сцена и једну од најупечатљивијих улога са репликама које се и данас препричавају. Било је то давне 1974. Филм је данас ушао у историју кинематографије и на то сам јако поносан. Тада сам имао шест и по година. Устао сам још по мраку, пре свитања, мама ме је спремила да ме одведе на снимање, а бака је просула чашу воде низ степенице - да буде успешно и да све тече као вода - рекао је Јокановић у интервјуу за Курир.

 

Прочитајте још: Јована Јермић више не води сама Јутарњи програм: Ево ко је водитељкин нови "колега" (ФОТО)

Иако се показао као изврстан глумац још као дете, Жарко је ипак одустао од ове професије. Кратко се бавио политиком, а онда је схватио да је писање сценарија његова љубав, што је и доказао. Жарко је написао сценарио за 400 епизода једне од најгледанијих серија на нашим просторима "Игра судбине", која је са емитовањем почела 2020. године, а главна улога Аде Кначки, поверена је управо његовохј супрузи Милици Милши.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas