Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВНИЦИ

ЧУВЕНА АФЕРА: Лепа Ребека је 2003. године покушала да РАЗОРИ БРАК Дејвида и Викторије Бекам, а ово како изгледа данас (ФОТО)

ОНА је постала познато име 2003. године када је изјавила да је имала аферу са ожењеним фудбалером Дејвидом Бекамом, али ових дана Ребека Лус је заиста ван радара.

1643218148_pjimage--21-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бивша славна становница љубавног острва, непрепознатљива је јер сада живи сасвим другачијим животом у норвешкој дивљини као учитељица јоге.

Животни преокрет

Сада 40-годишња Ребека – за коју се причало да је зарадила милион фунти од својих 15 минута славе – заменила је бикиније и кратке хаљине за планинарске чизме и вунене капе, након што је напустила Лондон и побегла у скандинавску дивљину.

Прочитајте још: ФАТАЛНА ЛЕПОТИЦА: Лепу Српкињу обожавали Кери Грант и Иво Андрић, а имала је живот из романа

Ребека је радила као персонални асистент за Бекамове када је Дејвид играо за Реал Мадрид 2003. године и тврдила је да је имала грозну четворомесечну аферу са фудбалером. Бекамови су негирали оптужбе, а тврдње никада нису потврђене. Говорећи о свом новом животу, она је раније рекла за Тхе Сун: „Сада проводим време вежбајући јогу, трчање, вожњу бициклом и планинарење и тражећи дивљу храну за своја два синчића. Живот је веома другачији.“

Ребека је напустила Лондон 2008. године када је неочекивано затруднела са норвешким доктором Свеном (44), којег је упознала у ријалитију "71 степен северно". Радио је као лекар иза сцене.

Живела је у Лондону од своје 19. године и волела је то - али се преселила у Скандинавију да одгаја сина са својим партнером. Пар, који се венчао на скромној церемонији 2012, купио је стару сеоску кућу у малом засеоку Хемседал у норвешким планинама где и сада живе са своја два сина, Магнусом (12) и Лиамом (8).

Њихова породична кућа у округу Бускеруд, на југу Норвешке, удаљена је три сата од аеродрома и два сата вожње до најближе болнице. Сада проводи време вежбајући Аштанга јогу, трчећи кроз планине, пишући свој велнес блог и шетајући своје псе по брдима.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas