Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Деа Ђурђевић се присетила трагичног догађаја и открила непознате детље: Пре три године на данашњи дан умало изгубила живот (ФОТО)

Популарна водитељка пре две године доживела је велику несрећу у којој умало није изгубила живот

1644240052_dea.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Деа Ђурђевић, пре две године доживела је несрећу у којој је аутобус откинуо руку, а недавно је популарна водитељка у емисји "Премијера", причала о трагичном догађају који се догодио пре две године.

Прочитајте још:  Потресна исповест ћерке Мериме Његомир: "Мама ми је рекла само једно"

- Ја сам успела да закочим, али девојка иза мене није. Ударила ме је, изашла сам, а онда је на мене налетео и аутобус од 12 тона. Нисам била свесна тога да сам велика мотивација другима, али зато ми је драго што се бавим овим послом. Искрено и отворено причам о свему што ми се догодило - присетила се Деа у својој исповести у емисији "Премијера", а онда је наставила:

Аутобус од 12 тона је налетео на Деу

- Ја сам успела да закочим, али девојка иза мене није. Ударила ме је, изашла сам, а онда је на мене налетео и аутобус од 12 тона. Нисам била свесна тога да сам велика мотивација другима, али зато ми је драго што се бавим овим послом. Искрено и отворено причам о свему што ми се догодило - присетила се Деа и додала:

- Изашла сам из аутомобила, упалила сам сва четири жмигавца, девојка ме је ударила отпозади, хтела је да не зовемо полицију и да ми плати тај браник, али ја сам јој рекла: "Све је океј, само молим те дођи на тротоар". Да нисам то рекла, можда она не би била ни жива, ко зна. Само се сећам да ми је рекла: "Пази!" Било је језиво! Возач се врати у рикверц, а моја рука тамо... Видела сам то, али мозак то не може да прихвати, а бол је огромна да разара мозак! Имала сам срећу у несрећу, у близини је била Хитна помоћ, те су врло брзо дошли - рекла је водитељка откривајући стравичне детаље из болнице:

"Пријатељ ме није препознао"

- Мени је пријатељ пришао док сам лежала у кревету, није ме препознао и обраћа ми се са "Девојко", ја му кажем: "Човече, ја сам, Деа", он почиње да плаче. Кад је почео да плаче, ја га питам: "Је л' толико лоше?" "И више него што можеш да замислиш". Тај моменат ми је био јако тежак, јер сам добила потврду пријатеља да сам много лоше, и онда ми је рекао да је знао да ћу преживети јер сам причала 200 на сат! Ставио ме је на спиналну даску, да ме није ставио, остала бих у инвалидским колицима, не бих могла да ходам због лома кичме - прича Деа и додаје:

 То су неке секунде које мени у том тренутку нису биле важне, али ти уопште не схваташ неке ствари и у ком си проблему. Све сам их молила да ми дају нешто против болова, нико ми ништа није дао, јер су се плашили унутрашњег крварења. Страшно велики болови, рука ми је ампутирана изнад лакта, носили су је поред мене. Те слике показујем, како бих показала људима шта значи секунд у саобраћају. Секунд непажња може некоме потпуно да промени живот. Три и по месеца сам била на интезивној нези, а скоро три месеца сам била у јако тешком стању. Искомпликовало се, имала сам две клинчке смрти. Само сам могла да померам главу, имала сам велике повреде, а свега сам била свесна - говори Деа и за крај открива да ли се икада чула са возачем аутобуса који јој је умало одузео живот.

Прочитајте још: "После нисам срела ни једног таквог типа": НАТАША БЕКВАЛАЦ открила којим познатим мушкарцем је ОПЧИЊЕНА (ФОТО)

- Нисмо се чули, ја њега нисам тужила, добио је две године условно. Не знам да ли се плаши или шта, али никада ме није позвао нити смо се видели. Он има децу, како да тужим човека који има децу. Мислим да су много мала деца. Нисам љута на њега, имам много доброг психијатра - закључила је Деа кроз осмех.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas