· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

ФАНОВИ НЕ МОГУ ДА ЈЕ ПРЕЖАЛЕ: Славна глумица и њен изабраник колима слетели у реку, журили да се врате сину (ФОТО)

Славна колумбијска глумица Адријана Кампос (36) и њен супруг, бизнисмен Карлос Ринкон, погинули су у саобраћајној неср

1647015276_________________________________________________________________________________5988666996.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Глумица Адријана Кампос из Колумбије, која је код нас позната по улогама у серијама “Зоро”, “Мадре Луна” и “Љубав на тржишту”, доживела је страшну саобраћајну несрећу 3. новембра 2015. године. Многобројни фанови широм света су ову вест тешко поднели, будући да је глумица важила за једну од омиљених и обожаваних, а и у Србији смо имали прилике да је гледамо у неким од многобројних улога.

Наиме, глумица је са својим изабраником Карлосом Ринконом тражила имање на коме би изградила сеоску резиденцију, али су журили да се врате кући свом болесном једногодишњем сину кога је чувала Карлосова мајка.

Прочитајте још: "Био сам срећан, а онда су се појавиле мреже": Младић се ИЗОПЕРИСАО до непрепознавања и одмах се ПОКАЈАО (ФОТО)

Карлос је заспао за воланом и изгубио контролу над возилом, након чега су слетели у реку. Возило је улетело у провалију дубоку 25 метара, а ниједно од њих није успело да се извуче из аутомобила. Полиција је рекла да верују да се пар удавио у реци.

Трагична судбина овог пара била је још болнија јер су планирали да се венчају након што су неко време провели раздвојени, али и зато што су код куће имали једногодишњег сина.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.