Oglas
· · Komentari: 0
ŽIVOTNA DRAMA

POD PUNIM GASOM ZA BEOGRAD: Žena počela da se porađa usred noći, policija krenula u poteru, a onda je usledio OBRT

Bojan Ristić iz Jakova doživeo je nekoliko neverovatnih stvari u samo par sati jedne zimske noći.

1643965867___________________75820220203_121629.jpg
Foto: Printskrin/Prva
Oglas

Supruzi Aleksandri počeo je porođaj, i Bojan je "nagazio" gas ne razmišljajući o posledicama. Vozio je, kako sam kaže, nesmotreno i preko 120 a u jednom trenutku ga je primetila saobraćajna patrola.

Policajci su se dali u poteru i stigli ga na semaforu, ali kada su shvatili da mu se žena praktično porađa u kolima, upalili su rotaciju i ispratili ga do porodilišta Narodni front. Sačekali su da se Aleksandra porodi i onda Bojanu uručili kaznu!

Ona se drži za stomak i kako kaže - boli, i ja nagazim još više. Tako je bilo, zaista

Ristić je na Prvoj ispričao kako se sve odigralo i priznao da su policajci Mihajlo i Bojan "stvarno bili predobri", a doktor koji mu je porodio ženu rekao je da jeste postojala opasnost zbog njegove nesmotrene vožnje, ali da ne vidi da je Bojan imao alternativu zbog mogućih komplikacija na porođaju.

Pročitajte još: "Labrador je osetio da imam RAK DOJKE": Ana tvrdi da joj je ljubimac SPASAO ŽIVOT (FOTO)

"Desilo se tako brzo, nisam imao puno vremena ni da razmišljam, samo da stignemo na vreme. Živimo u Jakovu, pozvali smo doktora i krenuli ka porodilištu. Na autoputu jesam vozio brzo, nenormalno, priznajem. Uf, bolje da ne kažem koliko sam išao. Tu gde su me registrovali je brzina bila 121", rekao je Bojan i priznao da je dodavao gas svaki put kada bi žena jauknula da će se poroditi.

"Ona se drži za stomak i kako kaže - boli, i ja nagazim još više. Tako je bilo, zaista. Iskreno, da se ponovi ovakva situacija isto bih postupio. I za svoju ženu i za komšinicu", rekao je Bojan kojeg su negde oko Kombank arene uočili saobraćajci.

Momci su sačekali, bili su tu, kada se sve završilo kaže mi jedan od njih - ja moram da dobijem tvoju ličnu kartu, vozačku i saobraćajnu dozvolu

"Momci iz policije, Mihajlo i Bojan, stvarno su bili predobri, ja moram da ih pozdravim. Koliko sam ukapirao, ja sam gledao samo pravo, oni su negde oko Arene mene registrovali. Preko Gazele su mi bili na repu, ja sam se isključio i stao na semaforu. Uvek bih stao na semaforu, uvek i svakom. Tu je on otvorio prozor i pitao - šta radiš! Kad je video moju ženu, momentalno je upalio rotaciju, dolazimo ispred Fronta, parkiram, ne povlačim ručnu u tom ludilo, auto kreće nazad, trčim da povučem ručnu. Aleksandru uvodimo u porodilište. I momci su sačekali, bili su tu, kada se sve završilo kaže mi jedan od njih - ja moram da dobijem tvoju ličnu kartu, vozačku i saobraćajnu dozvolu. Mora da se piše kazna, kaže mi da će svedočiti sve što treba, da je sve video. Javio se čovek da mi čestita, postupili su maksimalno korektno", rekao je Bojan.

Pročitajte još: Srpski slikar nikad nije preboleo suprugu LOTOS: Venčali se tajno, bežali u Pariz, rastavila iz SMRT

Dr Dejan Pavlović, ginekolog koji je Aleksandru porodio i sa sinom Savom, i sada sa kćerkicom Ksenijom, rekao je da se sve odigralo u dva sata noću. Složio se da je u pitanju bio vrlo opasan postupak ali je kazao da je Bojan, sa medicinske strane, postupio ispravno jer u slučaju komplikacija na porođaju ne bi kod kuće, ili u kolima, mogao da pomogne ženi i bebi.

"On apsolutno nije imao alternativu, dao je sve od sebe. To sada izgleda eksplozivno i atraktivno, ali naravno da je bilo i opasno. U slučaju komplikacije bi Bojan bio nemoćan, supruga i dete bi bili izloženi opasnosti. Drago mi je što se sve dobro završilo i dobili su zdravo dete", rekao je doktor.

"NJegova žena se porodila u narednih pet minuta od izlaska iz automobila. Apsolutno! Bojanova supruga nije ni prošla prijem, jer je dežurna ekipa odlično odreagovala i sprovela je u salu, i tamo je završen porođaj", rekao je dr Pavlović.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas