Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Језива исповест бивше девојке познатог тенисера: "Зверев ме је зграбио за грло и говорио надам се да ћеш умрети"

Бивша девојка познатог тенисера Зверева, испричала је језиве детаље из њихове везе

1629973340_olga.jpg
Фото: ЕПА
Oglas

Иако је важио за једног од омиљених тенисера света, Александер Зверев, преко ноћи постао је омражена личност, због оптужби његове бивпе девојке Олге Шарипове, да је зверски злостављао.

Прочитајте још: ЉУБАВ СА ВУДСТОКА: Пар пронашао заједничку фотографију НАКОН 50 ГОДИНА, упознали су се на НЕВЕРОВАТАН начин! (ФОТО)

- Мене су тукли у вези и нећу више да ћутим! Желим да испричам веома тешку причу коју сам прошла и оставила је у прошлости, за себе. Пишем ово да се девојке које су у истој ситуацији, или су биле пре којим случајем, не би осећале да су напуштене, саме, и да би имале снаге да наставе даље са животом. И ја сам била жртва насиља - започела је на Инстаграму своју животну причу Олга и наставила:

На почетку везе добила је први ударац

- Први пут се то догодило на почетку везе, дошло је до свађе и добила сам ударац главом о зид, са толико снаге да сам села на под. Шта се после догодило? Била сам оптужена да сам подигла руку… Особа која ме је ударила секунду раније устала је и викала на мене не зато што је он ударио мене, него јер сам ја хтела њега? Како је то могуће?! Зашто га нисам одмах оставила? Зашто сам му опростила? Стварно не могу да одговорим на ова питања. Волела сам га, искрено желела да будем са том особом. Мислила сам да је то само грешка коју ћемо поправити заједно и оставити је у прошлости - каже бивша девојка познатог тенисера.

Након тог инцидента у једним светским медијима, открила је да су се растали након инцидента који се догодио у Шангају.

Наиме, како је навела добила је позив да остане у кући госпође В. која је помајка њеног проијатеља, како би се сакрила од Зверева, али је онда у разговору убелида да треба да му се врати, што је и учинила.

- Саша је рекао да ће она добити прву позивницу када се будемо венчали. Деветог октобра 2019., госпођа В. дошла је у Шангај и донела јој је корпу воћа на поклон да би потом њих две отишле да гледају меч између Зверева и Чардија. После меча, истиче Шарипова, добила је бројне поруке од Зверева, док је била у салону лепоте.

- Послао ми је фотографије воћа и написао: "Зашто је ово овде?" Почео је да се свађа са мном око воћа, које сам у журби ставила на сто за масажу. Говорио ми је: "Зашто сам дошао кући, а ти ниси ту? Морам да очистим ово. Ти ниси овде, зашто си у салону, зашто те чекам? Не волиш ме?" Одговорила сам у стилу: "О чему говориш? Увек те чекам у соби и не свађам се када си ти негде другде? Да ли могу да узмем неколико сати да средим своје лице?"

Када се вратила у хотелску собу, Зверев је одмах отишао

- Рекао је:"Ја сам чекао тебе. Сада ти чекај мене. Схватила сам да нас чека нова свађа када се врати, а то нисам желела. Тражила сам помоћ, тражила сам разумевање, а нисам добила ништа. Била сам сама у соби, размишљала о свему. Желела сам само да покупим своје ствари и одем, али нисам знала где, нисам знала шта бих требала да направим. У том тренутку, нисам пуно размишљала. Само сам опет то направила.

Други пут у току месеца убризгала је себи инсулин, а када се он вратио у собу затекао је једва при свести. 

- Одмах је знао шта се догодило, јер сам била превише мирна. Када ми је проверио шећер био је 30, што је озбиљно могло да ми угрози живот, а када сам мало дошла себи, настао је хаос. Почео је да виче, зашто сам то себи урадила. Говорио је: "Ако умреш у мојој соби, то ће бити велики проблем и одговорност за мене. Рекла си да не желиш да живиш због мене, зашто?"

"Давио ме и говорио да се нада да ћу умрети"

Када му је понудила да раскину, он је то одбио и додао да због ове ситуације неће моћи да буде фокусиран на меч.

- Рекао ми је да можда не би требало да буде тог дана буде на његовом мечу, а онда рекао да би требала да се спакујем и вратим за Москву. Пристала сам! Тада ме је зграбио за грло и почео да ме удара. Рекао је спакуј се одмах и иди. Замолила сам га само да се обучем, јер сам била гола због туширања.

- Тада је кренуо да ме удара, као да сам џак. Покушала сам да се браним, али ипак нисам имала снаге, јер сам ипак женско. Говорио ми је да се нада да ћу умрети, али не у његовој соби. Да узмем инсулин и да умрем на улици, јер он не жели више да се бави са мном. Рекла сам му да је ок ако жели да умрем, само да ми да инсулин, јер ударце више не могу да трпим - каже Олга и додаје да је тада телефонирао и отишао из собе, а да се после неколико минута док је била закључана у купатилу појавио његов отац.

- Имаш до увече да спакујеш ствари. Ако не одеш, тужићу те, јер имам фотографије како удараш мог сина - запретио јој је и отишао.

Прочитајте још: Малог Марка су извукли из болнице и дали ПЕДОФИЛУ на чување: “Најгоре је било кад одем у кревет..."

Иако нису званично одмах раскинули, јер се нису ни видели, Зверев је наставио да јој шаље поруке и покушавао да поправи везу, али да она није пристала.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas