· · Коментари: 0
ХИПИЦИ

ЉУБАВ СА ВУДСТОКА: Пар пронашао заједничку фотографију НАКОН 50 ГОДИНА, упознали су се на НЕВЕРОВАТАН начин! (ФОТО)

Чувени фестивал увек ће заузети посебно место у њиховим срцима.

1629826780_pjimage--14-.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Inside Edition

Већ 50 година, Џуди и Џери Грифин причају пријатељима и породици причу из бајке о томе како су се упознали на путу за Вудсток 1969. године и од тада су заједно. Једини недостатак њиховог симпатичног сусрета је то што никада нису имали никакав физички доказ да су заједно били на Вудстоку, до скоро.

Прочитајте још: ПРОНАЂЕНА ПРИНЦЕЗА: Усвојена девојка је прешла пут од америчког предграђа до краљевског трона! (ФОТО/ВИДЕО)

Хипи љубав

Џуди је упознала Џерија 15. августа 1969. - првог дана чувеног музичког фестивала у Вудстоку - када се њен аутомобил покварио на њујоршком мосту, а она и два познаника са којима је путовала одлучили су да стопирају.

Већ 50 година тражимо своју слику, а она се изненада појављује.

„Само сам размишљала:„ Проклетство, сада не можемо да идемо “, а умиремо за тим", присећа се Џуди (71). „Тада су се Џери и његови пријатељи зауставили. Забила сам главу кроз прозор и видела да је у ауту једна жена. Никада раније нисам аутостопирала, али закључила сам: „Па, пошто је постојала жена, било је прилично безбедно и вероватно бих требао само да уђем у ауто.“

У том тренутку Џери, који је долазио на фестивал са групом пријатеља у две Бубе, помислио је да му се срећа дефинитивно променила на боље.

„Помислио сам:„ У реду, ово је дефинитивно необично. Управо смо покупили ову заиста слатку девојку. И ја идем у Вудсток и имам шатор, а она нема “, каже кроз смех Џери (72).

Та прва заједничка вожња на задњем седишту Бубе из 1967. године Џеријевог другара на крају је прерасла у 50 година љубави и брака, укључујући два сина и петоро унучади.

Доказ авантуре

Невероватно, никада нису видели своје фотографије са догађаја који је све започео до 2019. године, захваљујући новом документарном филму о Вудстоку који садржи кратак снимак Џуди натопљене кишом, испод ћебета, у Џеријевом загрљају.

„Обоје смо имали камере, али нико од нас није направио ниједну слику“, каже Џери.

Први пут су слику видели након што му је пријатељ послао поруку да види снимак из документарца.

„Већ 50 година тражимо своју слику, а она се изненада појављује“, каже он. "Знали смо се мање од 48 сати када је то снимљено."

Џуди додаје: „Док смо изашли из аута и поставили камп, већ смо се заљубили и од тада смо у основи били заједно.“

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.