Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОТРАГА ЗА ИСТИНОМ

ПРОНАЂЕНА ПРИНЦЕЗА: Усвојена девојка је прешла пут од америчког предграђа до краљевског трона! (ФОТО/ВИДЕО)

Живот јој се преокренуо након телефонског позива.

1629375970_sara.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/iamprincesssc
Oglas

Принцеза Сара Кулберсон рођена је од Африканца и беле Американке у априлу 1976. године, а смештена је у хранитељску породицу као дете пре него што су је усвојили Џим и Џуди Кулберсон, бела породица која живи у Моргантауну у Западној Вирџинији.

Кулберсон - принцеза племена Менде из Бумпеа, Сијера Леоне - није имала појма да је припадница афричке краљевске породица до своје 28. године, када је разговарала са пријатељем који јој је заувек променио живот. "Мој пријатељ је рекао: Зашто се суздржаваш у животу?' Кулберсон је одговорила: " Ужаснута сам што ћу пронаћи свог рођеног оца. "

Прочитајте још: Након 32 године у затвору, нашао се пред матичарем са СЕСТРОМ СВОЈЕ ЖРТВЕ - Смували су се на најневероватнији начин! (ВИДЕО)

Потрага за пореклом

Усвојитељска породица ју је окружила безусловном љубављу, али имала је многобројна питања о свом идентитету. Почела је да тражи своју рођену мајку са 21 годину, али је сазнала да је умрла од рака 10 година раније. Остао је знак питања о њеном рођеном оцу.

Кулберсон је рекла да је прихватила приједлог пријатељице и ангажовала приватног истражитеља за 25 долара, који је након три сата пронашао обећавајуће трагове. Истражитељ је предложио Сари да пошаље писмо.

"Нисам очекивала да ћу чути било шта ново", рекла је Кулберсон.

Позив који мења све

"Четири дана касније добила сам телефонски позив." Жена која је позвала Сару била је очева сестра, која је живела у Мериленду. Кулберсон је рекла да је њен ујак узео телефон и објаснио да је њен биолошки отац поглавар краљевске породице из племена Менде. "Рекао ми је: 'Знаш ли ко си? Твој прадеда је био најважнији поглавица. Ти си принцеза. "

Након разговора са својим ујаком, Сара је рекла да је телефоном разговарала са својим рођеним оцем, Џозефом Конија Кпосовом.

"Прво што је рекао било је: 'Молим те, опрости ми. Нисам знао како да те пронађем након што си усвојена", рекао је Кулберсон. Она је шест месеци касније отпутовала у Бумпе и стотине људи ју је дочекало на прослави повратка кући која је трајала неколико дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas