· · Коментари: 0
ВЕНЧАЊЕ

На дан венчања, младина мама је урадила НЕОПРОСТИВУ СТВАР - о томе се данима прича на друштвеним мрежама

Шта бисте ви предузели да вам се деси овако нешто?

Depositphotos_13577460_s-2019.jpg
Фото: Депозит фото

Само младина хаљина треба да буде беле боје - сви знамо за то основно правило одевања на свадбама. Ипак, увек постоје особе које се не придржавају правила и воле да краду рефлекторска светла.

Прочитајте још: Посрамљено кренули пут излаза: Ивица и Мартина су отишли да се венчају, а кад су стигли код матичарке ОСТАЛИ СУ У ЧУДУ!

Фото: Депозит

Једна аустралијска манекенка Џејн Лу, одлучила је да јој венчаница буде хаљина која је једноставног сатенског кроја и која је коштала нешто мање од 200 долара.

Да ли се твоја мама поново удаје?

Шок је уследио на дан њеног венчања када је она видела шта њена мама облачи тог дана. На видеу који је објављен на ТикТоку чује се како Џејн збуњено каже: "То је више венчаница од моје", док је друг шаљиво пита: "Да ли се твоја мама поново удаје?"

Прочитајте још: Дирљива сцена се шири мрежама: Дечака отели пре 32 године, а сада се вратио родитељима и ОТКРИО ШТА СЕ ДЕСИЛО (Видео)

Ипак, ситуација која се десила није потресла манекенку, али су коментари на овој друштвеној мрежи били попут - Натерала бих маму да исте секунде купи другу хаљину и - Мама одмах да обоји хаљину у другу боју.

Прочитајте још: Да ли сте чули за принцезу Кутулун? Била је јача од свих мушкараца, НОСИЛА ИХ ОЦУ, а њена смрт је МИСТЕРИЈА

Мишљења у вези са овим догађајем су такође била подељена. Неки су мислили да Џејнина мама није требала то да уради и да је то велика ствар док су други њен потез правдали реченицом да младина мама треба да изгледа и да се осећа као краљица.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.