Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVOSTI

Posramljeno krenuli put izlaza: Ivica i Martina su otišli da se venčaju, a kad su stigli kod matičarke OSTALI SU U ČUDU!

Odluka o venčanju je doneta na Badnje veče

Depositphotos_2787693_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Kad ih je matičarka pitala gde je ostatak svatova, Martina Čabrajec i Ivica Borović iz Hrvatske pogledali su je u čudu. Pa upravo su dobili po nosu od obezbeđenja na ulazu.
Mlada žena u sveže ispeglanoj odori i izglancanim cipelama autoritativno je poslala ostatak svedoka da pričekaju ispred. Usput im je održala bukvicu o pravilima ponašanja. Posramljeno su krenuli put izlaza.

Jedva su majke kročile nogama na od sunca užareni beton, kad ih je zadihani kum pozvao natrag u dvoranu, njih dve i osmoro ostalih gostiju. Tako su se Ivica i, nakon što se potpisala u Knjigu venčanih, Martina Borović venčali sa svima koje su i želeli uza se.  

Pročitajte još: Kad su krenule NESVESTICE Državna agencija mu je rekla da ih više ne zove - zato se preselio u ŠUMU

Venčanje u doba korone
Lepo je pre neki dan, na službenim stranicama pisalo da venčanjima uz mladence može prisustvovati samo uža familija. Znači li to da ako mladoženja ima nekoliko braće i sestara, a i oni imaju po nekoliko dece, svi oni, njih recimo 55-ero, mogu na venčanje - pitala se žena iz obezbeđenja.

- Da ćemo se venčati, odlučili smo na Badnje veče. Nismo ni planirali veće venčanje, već smo želeli da imamo prolećnu svadbu u prirodi, uz domaću hranu i vino, kao i kolače. Sve smo to i dogovorili. Kad to nije bilo moguće, mislili smo kod kuće nešto da pojedemo i popijemo, ali je onda prijateljica Tara Sambolek smislila nešto drugo - govore, međusobno se nadopunjavajući, Ivica i Martina.

Pročitajte još: Edison je ukrao patent i rekao: Tesla, vi ne razumete američki smisao za humor!

Tara je svatove odlučila da smesti u njihovu buduću spavaću sobu, u kući koja je  još uvek u fazi izgradnje i koja je Ivičino nasleđe od oca. NJima je do venčanja u kuću bio zabranjen ulaz pa su tek kao bračni par zakoračili u sobu čiji su zidovi bili panoi za romantične lampice i sveće. Sto je bio postavljan elegantno i raskošno, s finim komadima porculanskog posuđa, baroknim svećnjakom i kristalnim čašama. Bilo je to naizgled jednostavno venčanje, ali s nizom profinjenih detalja.

Foto: Depozit

Pročitajte još: Patrijarh se sledio kada je video kako kralj Aleksandar vuče konopac MRTVAČKOG ZVONA: Bilo mu je jasno šta sledi

Iako je to na kraju ispalo venčanje baš po njihovu ukusu, dah pandemije osetio se u vazduhu. Bili su tiši nego što bi bili inače, nisu plesali. U sobi nije bilo mesta, u dvorištu nisu želeli da rizikuju zbog policije. Čak se i Grom, mešanac s plavom kravatom, ponašao prikladno trenutku. Sve je bilo svečano, kako i priliči venčanju, a i suzdržavanje, kako priliči pandemiji.

Trebali su ići u Opatiju, na medeni mesec koji su dobili kao svadbeni poklon. Svadbu nisu želeli da odlože, ali će Opatija  pričekati oktobar.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas