· · Коментари: 0
МИСТЕРИЈЕ

УХАПШЕН МУШКАРАЦ! Позната судбина мале Медлин, која је нестала пре 13 година?!

Немачка полиција је пронашла мушкарца старог 43 године за којег сумња да је пре 13 година отео британску девојчицу на одмору у Португалу.

TODAY1.PNG
Цео свет је тражио Медлин Фото:Youtube/ screenshot Today

Медлин Мекејн би у мају прославила 17. рођендан, али је када је имала три године, током одмора у Португалу са родитељима, нестала.

Прочитајте још: "На оном свету су ми рекли да могу да одаберем живот, а рак ће нестати": Анита је умрла, оживела, па ОТКРИЛА ТАЈНУ

Годинама су родитељи Кејт и Гери Мекејн путем медија молили све који имају информације о нестанку њихове ћерке да им јаве. Полиција никада није обуставила потрагу за малом Медлин, а у једном тренутку су под лупом држали и саме родитеље. Јавност је осуђивала родитеље што су те кобне ноћи, 3. маја 2007. године, трогодишњакињу остали саму у соби док су они вечерали у оближњем ресторану.

Узнемирени родитељи Фото: Youtube/ screenshot Today
И родитељи су били осумњичени, али никаквих трагова није било.

Сваке године су се појављивали нову трагови и докази, али ништа није полицију одвело до мале Медлин. У последњих 24 часа у јавност је процурила вест да је коначно ухапшен мушкарац (43), немачки туриста, који је белим комбијем пре 13 година путовао по Португалу.

- Мушкарац на којег сумњамо већ се налази у затвору и осуђен је за недозвољене сексуалне односе са девојчицама - рекао је Кристијан Хоуп из немачке полиције.

Комби зла? Фото: Youtube/ screenshot The Telegraph
Осумњичени мушкарац је већ у затвору због педофилије.

Овај мушкарац је од 1995. до 2007. године, као тридесетогодишњак живео у белом комбију (при дну са жутом линијом) и годинама путовао по Португалу. Полиција је пронашла многе сведоке који га се сећају, а успели су и да га докажу да је боравио у летовалишту Плаја де Луз где су боравили Мекејнови. Он је то вече обавио и телефонски позив, а сутрадан, по нестанку девојчице  је аутомобил "јагуар" продао.

Последњих година се проширила прича да је Медлин само једна у низу несталих девојчица у које је умешан ланац педофила.

Прочитајте још: Скинута ознака ПОВЕРЉИВО! Објављен тајни план Британаца који се тиче ХИТЛЕРА

Родитељи мале Медлин су скептични, јер ни један приватни дететктив које су плаћали да открију истину нису успели ништа да пронађу. Они су за британске медије изјавили да само желе да дознају истину и одахну.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.