· · Коментари: 0
ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ

"На оном свету су ми рекли да могу да одаберем живот, а рак ће нестати": Анита је умрла, оживела, па ОТКРИЛА ТАЈНУ

Анита Мурџани описала како је суочена са избором између живота и смрти, и тешко оболела од рака - спознала сопствену моћ схвативши да се не треба бојати ничега

Povratak.jpg
Анита на насловној страни "Лајфа"

Умирала је... Анита Мурџани памти да је осетила како јој дух напушта окове тела измученог канцером и лагано одлази у другу димензију. Сви који су је волели, укључујући и њеног супруга, веровали су да ће сваког тренутка удахнути последњи пут.

Док је полако клизила у смрт, Анита је осетила нешто предивно: „Буквално ме је преплавио осећај љубави. Такође сам доживела изузетну јасноћу мисли и схватила због чега имам канцер, зашто сам добила овај живот, каква је улога сваког члана моје породице и како уопште живот функционише. Када сам прешла на другу страну, схватила сам да су све одлуке које сам доносила и начин на који сам живела увек били последица страха а не љубави. Такав приступ животу је код мене изазвао болест.“ 
Током тог искуства блиске смрти које је детаљно описано у њеној књизи "Умрети да бих постала Ја", сусрела је и своју блиску пријатељицу која је умрла претходне године, али и свог покојног оца.

Прочитајте још: Руски исцелитељ открио "ЛЕК ОД СМРТИ": Ако желите да живите "вечно" користите ПОСЕБНО УЉЕ

- Количина љубави коју сам осетила је била невероватна. Гледано из те перспективе схватила сам колико сам моћна и какве фантастичне могућности људска бића могу да остваре. Пружена ми је могућност избора да се вратим у живот или да наставим путем ка смрти. Речено ми је да још није дошло моје време да умрем, али да увек постоји избор. Знала сам да ће ако изабарем живот моје тело веома брзо оздравити и то не за неколико месеци или недеља, већ за неколико дана.

Одабрала је живот и спасила се.

Такође јој је речено да ће, ако одабере смрт, доћи до отказивања рада органа њеног тела као последица компликација везаних за канцер. Са друге стране, ако одабере живот, њени органи ће поново повратити своју нормалну функцију и канцер ће нестати.

Одабрала сам да се вратим у живот. Док сам полако отварала очи, видела сам око себе лекаре и медицинско особље како ми се осмехују. Поново су урадили тестове и рекли ми да су моји органи почели да функционишу нормално. Нису могли да верују да сам заправо почела да се опорављам и то у последњем стадијуму канцера!

Анита Мурџани је изузетно осећајна особа, препуна љубави. У својој книзи она детаљно објашњава концепт љубав против страха.

Не одричите се истинских страсти!
Када одлуку доносимо из страха, ми саопштавамо универзуму да не верујемо у начин његовог функционисања. На пример, ако уместо посла који волите одаберете други посао јер се бојите да нећете имати довољно навца, то ће узроковати велики број здравствених проблема. Да не помињем како понекад не морате да урадите „оно што морате да урадите“ да бисте преживели, али ако се и упустите у краткорочну авантуру стицања новца послом који вас не испуњава задовољством, бар се потрудите да се не одрекнете своје праве страсти. Устаните у цик зоре и радите са стране, ако већ морате да зарадите, али не одричите се посла који волите.“

Рецимо да не живите животом каквим ваша душа жели да живите. Мрзите свој посао, ваша љубавна веза је далеко од оне какву бисте волели да имате и уз све то, не признајете себи ко сте ви заправо. Донели сте толико много одлука из страха, да сте се заплели у мрежу из које не можете да побегнете.

- Све почиње управо у том тренутку - пише Анита Мурџани.

- Морате да донесете свесну одлуку да бисте доносили одлуке из љубави. То значи да би требало једноставно да кажете НЕ особи којој бисте у нормалним околностима увек рекли ДА. Већина људи не може тек тако да напусти дотадашњи живот и остави све за собом, али итекако можете да анализирате куда желите да стигнете и да полако почнете да се крећете у том правцу.

Прочитајте још: "Чини да леукемија буде блажа од обичног грипа": Чему све прибегавају пацијенти оболели од рака

Ако вам је потребна промена каријере, важно је сагледати сопствене обавезе и направити мудре одлуке. Седите у тишини, крените на дуге шетње, медитирајте – замолите универзум да вас води. Одговор би могао да буде у малим променама које ће довести до преокрета у вашем животу. Или ћете можда чути громогласни савет да треба да окренете леђа свему што је до тог тренутка чинило ваш живот. Морате веровати универзуму да ће вам пружити одговарајући савет тако да сви делићи слагалице легну на своје место.

- Шта год да радите, немојте живети у страху. Да бисте стигли тамо где треба да стигнете, морате препустити узде универзуму и дозволити свом животу да коначно добије смисао - каже Анита Мурџани.

Суочена са избором између живота и смрти, она је спознала сопствену моћ: „Схватила сам да се не треба бојати ничега. И била сам слободна!“

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.