· · Коментари: 2
ШОКАНТНО

Скинута ознака ПОВЕРЉИВО! Објављен тајни план Британаца који се тиче ХИТЛЕРА

Британска влада планирала да прошверцује естроген у Хитлерову храну и имали су одличан план.

pjimage-5eccc9bd71ec8.jpg
Фото: Депозит фото
Ако сте гледали серију „Ало, ало”, вероватно вам ће вам ово личити на заплет из Ренеовог кафића: савезници су планирали да кришом убаце женске хормоне у Хитлерову храну, не би ли га тако учинили мање агресивним и - феминизаранијим.
 
 
Међутим, не ради се о заплету за ову култну серију, већ о необичнoj идеји како да се прекине пат позиција у Другом светском рату о чему пише у новој књизи др Брајана Ј. Форда. Међу фантастичним замислима било је и „бомбардовање” лепком нацистичких трупа (како би биле спречене да се „одлепе” од земље и нападају) и - сакривање бомби у конзервама воћа које се увозе у Немачку.
Да би Хитлер био мање агресиван планирали су да му кришом убаце женске хормоне у храну

Идеје су први пут обелодањене у књизи “Тајна оружја: технологија, наука и трка ка победи у Другом светском рату”, и то захваљујући томе што су са неких документа скинуте ознаке „поверљиво”.

Брајн Ј. Форд, члан Менсе и аутор научно-популарних књига, тврди да је британска Влада била више него озбиљна у намери да Хитлеру промени пол. Он каже: “Постојао је савезнички план да се прошверцује естроген у Хитлерову храну и промени његов пол - да би био феминизиранији и мање агресиван.”
 
Савезници су пре тога озбиљно радили на проучавању значаја хормона:„Њихово истраживање показало је колико су битни полни хормони - почели су да проверавају учинак сексуалне терапије у Лондону. План је био да се Хитлеру дају полни хормони као противтежа његовој бескорисној агресији”.
План је био савршено изводљив, али...

Професор Форд тврди да је план био савршено изводљив, јер су британски шпијуни имали приступ месту где је припремана храна за фирера. А зашто онда није убачен отров?

„Имао је ‘тестере’ које је користио да пробају његову храну. Није било начина да се у храну стави отров, јер би било жртава, па би план био откривен. Сексуални хормони су друга ствар. Они делују само ако су недељама или месецима у храни, тако да на крају нико не би схватио шта се у ствари десило” - објашњава биолог.
 
 
Међутим, Хитлер је претекао домишљате савезнике у извршењу ингениозног плана: извршио
је самоубиство, 30. априла 1945. Бар тако гласи званична верзија...
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.