Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕСЕБИЧНА ЉУБАВ

МУЖ НА САМРТИ ПОМОГАО ЖЕНИ ДА НАЂЕ ЉУБАВ: До последњег тренутка размишљао о њој!

Када су добили лоше прогнозе, Дирдри и Боб урадили су све како би била срећна и након његове смрти

1667902670_Foto-Printsreen-deirdre_fagan-instagram.jpg
Пхото: Принтсцреен/инстаграм/деирдре_фаган
Oglas


Дирдри Фаган и Боб су имали само 42 и 43 године када се њихов свет окренуо наопачке. 

Наиме, након деценије дугог брака, добили су тужну вест да Боб болује од АСЛ ( амиотрофична латерална склероза), иначе смртоносне болести. Бобу су лекари прогнозирали да има мање од годину дана живота.

Прочитајте још: Зорана Павић проговорила о болним тренуцима: "То ми је туга за читав живот"

Убрзо након што су се помирили са дијагнозом, супружници су почелу да разговарају о Дирдрином животу са двоје мале деце, после Бобове смрти.
Ово није био први пут да се Дирдри сусрела са смрћу ближњих, јер је већ изгубила тату и брата у саобраћајној несрећи. ''Када сам чула дијагнозу, осећала сам се као да се неко зауставио и рекао ми да је Боб погинуо у несрећи.
Мислим, такве ствари те погоде на исти начин', испричала је Фаган. У својој новој књизи ''Пронађи место за мене'', још је написала: '' Толико сам га волела, и био је тако важан у мом животу и увек ће бити, па ми је јако тешко пало што ће он бити само прича за некога и никад се неће упознати''.
Током последњих месеци живпта свог супруга, Фаган се зближила са колегом, Дејвидом, који их је често посећивао код куће и помагао. Након неког времена, између њих двоје родила се нешто више, и она је то поделила са Бобом, који је подстакао да се још више зближи са њим, и дао им благослов да наставе заједнички живот након што он умре.


Дејв и Фаган заједно су већ 10 година, од чега седам у браку. Заједно одгајају децу коју је добила у браку са Бобом, и све се сјајно слажу. 

Прочитајте још: Листа најлепших жена на СВЕТУ: Ево коју позицију су заузеле СРПКИЊЕ - Због овога се издвајају од осталих


'' Дејв никада није желео да замени Боба, а кад је видео колико га волим, знао је да тако могу и њега. То је један од разлога зашто се залујбио у мене', објаснила је.
''То посебно место које само двоје могу заузети, где свет нестаје када сте заједно, у свом малом свету.  Дејв и ја смо то створили, баш као што смо то учинили Боб и ја'- закључила је Дирдри.

 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas