· · Komentari: 0
NESEBIČNA LJUBAV

MUŽ NA SAMRTI POMOGAO ŽENI DA NAĐE LJUBAV: Do poslednjeg trenutka razmišljao o njoj!

Kada su dobili loše prognoze, Dirdri i Bob uradili su sve kako bi bila srećna i nakon njegove smrti

1667902670_Foto-Printsreen-deirdre_fagan-instagram.jpg
Photo: Printscreen/instagram/deirdre_fagan


Dirdri Fagan i Bob su imali samo 42 i 43 godine kada se njihov svet okrenuo naopačke. 

Naime, nakon decenije dugog braka, dobili su tužnu vest da Bob boluje od ASL ( amiotrofična lateralna skleroza), inače smrtonosne bolesti. Bobu su lekari prognozirali da ima manje od godinu dana života.

Pročitajte još: Zorana Pavić progovorila o bolnim trenucima: "To mi je tuga za čitav život"

Ubrzo nakon što su se pomirili sa dijagnozom, supružnici su počelu da razgovaraju o Dirdrinom životu sa dvoje male dece, posle Bobove smrti.
Ovo nije bio prvi put da se Dirdri susrela sa smrću bližnjih, jer je već izgubila tatu i brata u saobraćajnoj nesreći. ''Kada sam čula dijagnozu, osećala sam se kao da se neko zaustavio i rekao mi da je Bob poginuo u nesreći.
Mislim, takve stvari te pogode na isti način', ispričala je Fagan. U svojoj novoj knjizi ''Pronađi mesto za mene'', još je napisala: '' Toliko sam ga volela, i bio je tako važan u mom životu i uvek će biti, pa mi je jako teško palo što će on biti samo priča za nekoga i nikad se neće upoznati''.
Tokom poslednjih meseci živpta svog supruga, Fagan se zbližila sa kolegom, Dejvidom, koji ih je često posećivao kod kuće i pomagao. Nakon nekog vremena, između njih dvoje rodila se nešto više, i ona je to podelila sa Bobom, koji je podstakao da se još više zbliži sa njim, i dao im blagoslov da nastave zajednički život nakon što on umre.


Dejv i Fagan zajedno su već 10 godina, od čega sedam u braku. Zajedno odgajaju decu koju je dobila u braku sa Bobom, i sve se sjajno slažu. 

Pročitajte još: Lista najlepših žena na SVETU: Evo koju poziciju su zauzele SRPKINJE - Zbog ovoga se izdvajaju od ostalih


'' Dejv nikada nije želeo da zameni Boba, a kad je video koliko ga volim, znao je da tako mogu i njega. To je jedan od razloga zašto se zalujbio u mene', objasnila je.
''To posebno mesto koje samo dvoje mogu zauzeti, gde svet nestaje kada ste zajedno, u svom malom svetu.  Dejv i ja smo to stvorili, baš kao što smo to učinili Bob i ja'- zaključila je Dirdri.

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.