· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

Посрамљено кренули пут излаза: Ивица и Мартина су отишли да се венчају, а кад су стигли код матичарке ОСТАЛИ СУ У ЧУДУ!

Одлука о венчању је донета на Бадње вече

Depositphotos_2787693_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Кад их је матичарка питала где је остатак сватова, Мартина Чабрајец и Ивица Боровић из Хрватске погледали су је у чуду. Па управо су добили по носу од обезбеђења на улазу.
Млада жена у свеже испегланој одори и изгланцаним ципелама ауторитативно је послала остатак сведока да причекају испред. Успут им је одржала буквицу о правилима понашања. Посрамљено су кренули пут излаза.

Једва су мајке крочиле ногама на од сунца ужарени бетон, кад их је задихани кум позвао натраг у дворану, њих две и осморо осталих гостију. Тако су се Ивица и, након што се потписала у Књигу венчаних, Мартина Боровић венчали са свима које су и желели уза се.  

Прочитајте још: Кад су кренуле НЕСВЕСТИЦЕ Државна агенција му је рекла да их више не зове - зато се преселио у ШУМУ

Венчање у доба короне
Лепо је пре неки дан, на службеним страницама писало да венчањима уз младенце може присуствовати само ужа фамилија. Значи ли то да ако младожења има неколико браће и сестара, а и они имају по неколико деце, сви они, њих рецимо 55-еро, могу на венчање - питала се жена из обезбеђења.

- Да ћемо се венчати, одлучили смо на Бадње вече. Нисмо ни планирали веће венчање, већ смо желели да имамо пролећну свадбу у природи, уз домаћу храну и вино, као и колаче. Све смо то и договорили. Кад то није било могуће, мислили смо код куће нешто да поједемо и попијемо, али је онда пријатељица Тара Самболек смислила нешто друго - говоре, међусобно се надопуњавајући, Ивица и Мартина.

Прочитајте још: Едисон је украо патент и рекао: Тесла, ви не разумете амерички смисао за хумор!

Тара је сватове одлучила да смести у њихову будућу спаваћу собу, у кући која је  још увек у фази изградње и која је Ивичино наслеђе од оца. Њима је до венчања у кућу био забрањен улаз па су тек као брачни пар закорачили у собу чији су зидови били панои за романтичне лампице и свеће. Сто је био постављан елегантно и раскошно, с финим комадима порцуланског посуђа, барокним свећњаком и кристалним чашама. Било је то наизглед једноставно венчање, али с низом профињених детаља.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Патријарх се следио када је видео како краљ Александар вуче конопац МРТВАЧКОГ ЗВОНА: Било му је јасно шта следи

Иако је то на крају испало венчање баш по њихову укусу, дах пандемије осетио се у ваздуху. Били су тиши него што би били иначе, нису плесали. У соби није било места, у дворишту нису желели да ризикују због полиције. Чак се и Гром, мешанац с плавом краватом, понашао прикладно тренутку. Све је било свечано, како и приличи венчању, а и суздржавање, како приличи пандемији.

Требали су ићи у Опатију, на медени месец који су добили као свадбени поклон. Свадбу нису желели да одложе, али ће Опатија  причекати октобар.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.