· · Коментари: 0

Одгајала пасторка више од 13 година, па се УДАЛА ЗА ЊЕГА: Младићевом оцу срце сломљено - "Варала ме са мојим сином у соби поред"

Несвакидашња прича која нам стиже из Русије

1668681674_marina.png
Фото: Инстаграм/принтсцреен/марина_балмасхева

Многе жене заљубљују се у млађе мушкарце и то више није нека посебна новост. Ипак, Марина Балмашева (37) из Русије отишла је корак даље и пре 2 године упловила у везу са 15 година млађим Владимиром (22), који јој је пасторак.

Марина је чак 13 година била у браку са његовим оцем, Алексејем и тако је пуних 13 година одгајала Владимира као маћеха.

Марина се са 22 године удала за 10 година старијег Алексеја и постала маћеха дечаку Владимиру који је тада имао свега 7 година. Владимир је живео са оцем, тако да му је Марина постала маћеха. Чињеница која је запањила јавност јесте да су Марина и Владимир функционисали у односу маћеха-пасторак, а онда су ступили у интимне ондносе.

Прочитајте још: Усвојена ћерка славног певача открила језиве детаље: "Направио ми је дете, дрогирао и терао да абортирам"

Рускиња Марина Бамашева је решила да супруга Алексеја, који је старији од ње 10 година, замени његовим сином са којим сада чека већ другу бебу.

Младићевом оцу Алексеју срце је остало сломљено.

- Не само што ме је супруга преварила, што бих јој можда и опростио, али она ме је варала са мојим сопственим сином и то у соби поред моје! Чекала би у мом кревету да заспим, а онда би кришом одлазила у кревет мог сина, а после тог чина блудничења се поново враћала да преспава са мном и правила се као да ништа није било - открио је Алексеј за Дејли стар и истакао да никада неће моћи да опрости ни бившој, ни сину.

Прочитајте још: Живео је КАО БИЉКА, а онда се десило ЧУДО: Лекари су му предвиђали смрт, а мајка се надала да ће умрети (ФОТО/ВИДЕО)

Марина пак сматра да ништа није могла против срца, које је као животног партнера одабрало млађаног Владимира.

- Кајем ли се што сам уништила породицу? И да и не. Стидим се једино што сам “убила стабилност маме и тате”. Да ли бих се вратила бившем супругу Алексеју? Не. Осећам ли бес и мржњу према њему? Више не. Он је добра особа и предиван отац - истакла је Марина.

Шокантно је и што је она објавила фотографију на којој је написала:

- Погледајте шта сам нашла међу старим фотографијама. Овде ја имам 23 године, а поред мене је мој супруг који је тада имао 8 - написала је та жена, заборављајући да дода да је тада увелико била годину дана у браку са малишановим оцем.

Она је у међуврему драстично смршала и урадила низ пластичних операција како би привикла и задржала млађаног супруга. Често на Инстаграму објављује слике на којима је видна промена у њеном изгледу. Међутим, оно што је посебно шокирало њене пратиоце јесте чињеница да је показујући једном приликом колико је смршала она заправо објавила управо слику на којој позира поред Владимира. Он је тада имао свега 7 година, а она 22.

Срећни пар, како се чини, тренутно цвета од љубави у којој уживају са ћеркицом, а млади тата који је свом оцу преотео жену на једној заједничкој фотографији у рукама држи и други тест који је позитиван на трудноћу пише Република.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.