Oglas
· · Komentari: 0

Odgajala pastorka više od 13 godina, pa se UDALA ZA NJEGA: Mladićevom ocu srce slomljeno - "Varala me sa mojim sinom u sobi pored"

Nesvakidašnja priča koja nam stiže iz Rusije

1668681674_marina.png
Foto: Instagram/printscreen/marina_balmasheva
Oglas

Mnoge žene zaljubljuju se u mlađe muškarce i to više nije neka posebna novost. Ipak, Marina Balmaševa (37) iz Rusije otišla je korak dalje i pre 2 godine uplovila u vezu sa 15 godina mlađim Vladimirom (22), koji joj je pastorak.

Marina je čak 13 godina bila u braku sa njegovim ocem, Aleksejem i tako je punih 13 godina odgajala Vladimira kao maćeha.

Marina se sa 22 godine udala za 10 godina starijeg Alekseja i postala maćeha dečaku Vladimiru koji je tada imao svega 7 godina. Vladimir je živeo sa ocem, tako da mu je Marina postala maćeha. Činjenica koja je zapanjila javnost jeste da su Marina i Vladimir funkcionisali u odnosu maćeha-pastorak, a onda su stupili u intimne ondnose.

Pročitajte još: Usvojena ćerka slavnog pevača otkrila jezive detalje: "Napravio mi je dete, drogirao i terao da abortiram"

Ruskinja Marina Bamaševa je rešila da supruga Alekseja, koji je stariji od nje 10 godina, zameni njegovim sinom sa kojim sada čeka već drugu bebu.

Mladićevom ocu Alekseju srce je ostalo slomljeno.

- Ne samo što me je supruga prevarila, što bih joj možda i oprostio, ali ona me je varala sa mojim sopstvenim sinom i to u sobi pored moje! Čekala bi u mom krevetu da zaspim, a onda bi krišom odlazila u krevet mog sina, a posle tog čina bludničenja se ponovo vraćala da prespava sa mnom i pravila se kao da ništa nije bilo - otkrio je Aleksej za Dejli star i istakao da nikada neće moći da oprosti ni bivšoj, ni sinu.

Pročitajte još: Živeo je KAO BILJKA, a onda se desilo ČUDO: Lekari su mu predviđali smrt, a majka se nadala da će umreti (FOTO/VIDEO)

Marina pak smatra da ništa nije mogla protiv srca, koje je kao životnog partnera odabralo mlađanog Vladimira.

- Kajem li se što sam uništila porodicu? I da i ne. Stidim se jedino što sam “ubila stabilnost mame i tate”. Da li bih se vratila bivšem suprugu Alekseju? Ne. Osećam li bes i mržnju prema njemu? Više ne. On je dobra osoba i predivan otac - istakla je Marina.

Šokantno je i što je ona objavila fotografiju na kojoj je napisala:

- Pogledajte šta sam našla među starim fotografijama. Ovde ja imam 23 godine, a pored mene je moj suprug koji je tada imao 8 - napisala je ta žena, zaboravljajući da doda da je tada uveliko bila godinu dana u braku sa mališanovim ocem.

Ona je u međuvremu drastično smršala i uradila niz plastičnih operacija kako bi privikla i zadržala mlađanog supruga. Često na Instagramu objavljuje slike na kojima je vidna promena u njenom izgledu. Međutim, ono što je posebno šokiralo njene pratioce jeste činjenica da je pokazujući jednom prilikom koliko je smršala ona zapravo objavila upravo sliku na kojoj pozira pored Vladimira. On je tada imao svega 7 godina, a ona 22.

Srećni par, kako se čini, trenutno cveta od ljubavi u kojoj uživaju sa ćerkicom, a mladi tata koji je svom ocu preoteo ženu na jednoj zajedničkoj fotografiji u rukama drži i drugi test koji je pozitivan na trudnoću piše Republika.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas