Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
необичан случај

Називају га ЧУДОВИШТЕМ, а он је само ДЕЧАК од 15 година: Неизлечиво стање његов живот претвара у ПАКАО (ФОТО/ВИДЕО)

Лалит Патидар (15) је младић из Индије који се од рођења бори са "синдромом вукодлака".

1623676662_400.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ трули
Oglas

Лалит Патидар, стар 15 година, из Ратлама у централној индијској држави Мадjа Прадеш, рођен је са хипертрихозом, стањем познатијим као "синдром вукодлака". Ово стање карактерише абнормални раст длака на лицу, рукама и другим деловима тела.

Неизлечиво стање узрокује да на лицу, рукама и другим деловима тела расту необичне количине финих длака дужине до 5 цм.

„Имам пет ћерки и молили смо се у многим храмовима да имамо сина. Наше молитве су услишене када се Лалит родио."

Живот са синдромом вукодлака

"Називају ме мајмуном"

Лалит, који је успешан и популаран у школи, каже да обично прихвата свој изглед, али странци понекад бацају камење на њега и називају га "мајмуном".

Хипертрихоза
Хипертрихоза (сувишна коса) је болест која доводи до прекомерног раста длаке на одређеним, некарактеристичним за ову област, подручјима коже: на уснама, на стомаку, грудима, рукама, леђима и брада. Болест се може јавити након периода после рођења и појавити у одраслом добу. Није штетна по здравље, али се сматра естетским дефектом. 

Упркос свом стању, тинејџер каже да сања да ће једног дана постати полицајац и „све лопове и криминалце стрпати у затвор“.

Прочитајте још: "Рекли су ми да имам лепо лице за дебелу девојку": Порука коју им је послала донела јој је 270.000 пратилаца! (ФОТО/ВИДЕО)

"Рођен сам са превише косе на лицу и ово ме чини другачијим".

"Понекад пожелим да будем попут друге деце, али не могу ништа учинити да то променим. Навикао сам на то какав сам и обично ми је угодно са собом. '

Неизлечива болест

Лалитова 42-годишња мајка Парватибаи брине се о четрнаесточланој породици у њиховом дому.

Рекла је: „У првих пола сата након што се Лалит родио, била сам запањена видевши његово тело прекривено невероватном количином косе."

„Одмах смо замолили локалног педијатра да га прегледа, који му је одсекао вишак длаке и рекао да за то нема лека.

„Имам пет ћерки и молили смо се у многим храмовима да имамо сина. Наше молитве су услишене када се Лалит родио."

"Он је другачији, али за мене и даље врло посебан јер је рођен након многих молитви."

Прочитајте још: Као тинејџерка написала је писмо будућем мужу: Када га је на дан свадбе отворила, није могла да верује шта је пронашла! (ФОТО/ВИДЕО)

Упркос томе што је навикао на своје стање, Лалит каже да има лоше дане када му коса отежава дисање и вид.

Породица је тражила помоћ за свог сина, али за то стање није познат лек.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ    

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas