Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
игра судбине

Овом пару било је суђено да буду ЗАЈЕДНО: Погледајте како су судбина укрстила путеве двоје људи

Овај случај је из 2018. Сјуе и садашњи супруг Ие су фотографисани заједно као тинејџери у кинеском граду Кингдао – и то су сазнали тек након што су се венчали

1652444157_sudbina.jpg
Фото: Yоутубе Принтскрин/Унбелиевабле
Oglas

Два странца позирају за фотографију на потпуно истом месту, испред високе црвене скулптуре на градском тргу у Кини. Случајно се појављују на истој фотографији, а њихови погледи су уперени у две одвојене камере које их сликају.

Прочитајте још: Три ОСОБИНЕ ИНТЕЛИГЕНТНИХ ЉУДИ: Они су неуредни, спавалице ии..... Да ли сте и ви међу њима?

Али ова два странца ће се чудним путевима судбине укрстити и венчати после мало више од 10 година од када је настала ова слика. Ова невероватан след догађаја догодио се једном пару у Кини који је недавно случајно открио фотографију. Ксуе и њен садашњи супруг Ие, који су у извештајима локалних медија идентификовани само по презименима, несвесно су стајали неколико метара један од другог у јулу 2000. године, 11 година пре него што су се срели у другом граду удаљеном више од хиљаду километара.

Њих двоје су били у посети Тргу четвртог маја у граду Кингдао на источној обали мора. Ксуе је била у пратњи своје мајке која се опорављала од операције и кренула је на пут да јој подигне расположење. Били су део туристичке групе коју је резервисала његова мајка, која је мора да одустане од пута у последњем тренутку због упале слепог црева. У истом тренутку обојр су се фотографисали испред централне скулптуре трга, која обележава покрет Четврти мај, када су кинески студенти изашли на улице да протестују због лошег третмана своје земље према Версајском споразуму, којим је окончан Први светски рат.

Отишли ​​су својим путем и наредну деценију провели несвесни да друга особа постоји. Чак и након што су се упознали и заљубили 2011. године, нису знали за своју пропуштену везу све док недавно нису видели фотографију Ксуе, на којој Ие стоји у позадини. Пријатељи пара рекли су да је то неоспоран доказ да је двоје требало да буду заједно. Сада са ћеркама близнакињама, планирају да се врате на исто место. „Чини се да је Кингдао свакако један од најпосебнијих градова“, рекао је Ие. „Када деца буду старија, поново ћемо отићи у Кингдао и породица ће направити још једну фотографију".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas