Oglas
· · Komentari: 0
igra sudbine

Ovom paru bilo je suđeno da budu ZAJEDNO: Pogledajte kako su sudbina ukrstila puteve dvoje ljudi

Ovaj slučaj je iz 2018. Sjue i sadašnji suprug Ie su fotografisani zajedno kao tinejdžeri u kineskom gradu Kingdao – i to su saznali tek nakon što su se venčali

1652444157_sudbina.jpg
Foto: Youtube Printskrin/Unbelievable
Oglas

Dva stranca poziraju za fotografiju na potpuno istom mestu, ispred visoke crvene skulpture na gradskom trgu u Kini. Slučajno se pojavljuju na istoj fotografiji, a njihovi pogledi su upereni u dve odvojene kamere koje ih slikaju.

Pročitajte još: Tri OSOBINE INTELIGENTNIH LJUDI: Oni su neuredni, spavalice ii..... Da li ste i vi među njima?

Ali ova dva stranca će se čudnim putevima sudbine ukrstiti i venčati posle malo više od 10 godina od kada je nastala ova slika. Ova neverovatan sled događaja dogodio se jednom paru u Kini koji je nedavno slučajno otkrio fotografiju. Ksue i njen sadašnji suprug Ie, koji su u izveštajima lokalnih medija identifikovani samo po prezimenima, nesvesno su stajali nekoliko metara jedan od drugog u julu 2000. godine, 11 godina pre nego što su se sreli u drugom gradu udaljenom više od hiljadu kilometara.

NJih dvoje su bili u poseti Trgu četvrtog maja u gradu Kingdao na istočnoj obali mora. Ksue je bila u pratnji svoje majke koja se oporavljala od operacije i krenula je na put da joj podigne raspoloženje. Bili su deo turističke grupe koju je rezervisala njegova majka, koja je mora da odustane od puta u poslednjem trenutku zbog upale slepog creva. U istom trenutku obojr su se fotografisali ispred centralne skulpture trga, koja obeležava pokret Četvrti maj, kada su kineski studenti izašli na ulice da protestuju zbog lošeg tretmana svoje zemlje prema Versajskom sporazumu, kojim je okončan Prvi svetski rat.

Otišli ​​su svojim putem i narednu deceniju proveli nesvesni da druga osoba postoji. Čak i nakon što su se upoznali i zaljubili 2011. godine, nisu znali za svoju propuštenu vezu sve dok nedavno nisu videli fotografiju Ksue, na kojoj Ie stoji u pozadini. Prijatelji para rekli su da je to neosporan dokaz da je dvoje trebalo da budu zajedno. Sada sa ćerkama bliznakinjama, planiraju da se vrate na isto mesto. „Čini se da je Kingdao svakako jedan od najposebnijih gradova“, rekao je Ie. „Kada deca budu starija, ponovo ćemo otići u Kingdao i porodica će napraviti još jednu fotografiju".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas