· · Коментари: 0
СЕЋАЊА

"Почаст тигру Аркану": Речи навијача Лација ГРМЕЛЕ НА СЕВЕРУ (ФОТО)

"Непоколебљиви као ми настављају"

1610715710_11.jpg
Фото: Архива новости

Жељко Ражнатовић Аркан поред свог војног и политичког ангажмана, био је познат и као вођа навијача Црвене звезде.

Поред велике љубави према овом клубу, он је такође био и пријатељ са Синишом Михајловићем, ком је увек пружао велику подршку у спортској каријери. 

Прочитајте још: Да ли знате на шта је Аркан био слаб, а то није ЦЕЦА? Изненадићете се

Навијачи Лација, у ком је Синиша тада играо, су у Синиши видели идола и  на чувеној утакмици су транспарентом послали снажну поруку, која је изазвала буру у јавности.

Транспарент навијача Лација са натписом "Почаст тигру Аркану", био је тадашња тема свих светских и домаћих медија.

Фото: Новинска документација Борба

Прочитајте још: ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ АРКАН ПРВИ ПУТ ЗАПЛАКАО: Жељкова суза отишла је ПОСЕБНОЈ особи у његовом животу

Поједини новинари обрушили су се тада и на Синишу Михајловића, који је аплаузом поздравио навијаче на северној трибини. Све телевизије тада су објавиле слику Михајловићевог поздрава навијачима који су у том тренутку држали транспарент посвећен Аркану, са натписом:

Почаст тигру Аркану

а у наставку транспарента је писало: 

Непоколебљиви као ми настављају

Новинари листова "Република" и "Месађеро" тада су посетили седиште "Непоколебљивих", како се назива језгро навијача Лација. Они су тада признали да су аутори транспарента, уз објашњење да је Аркан био вођа навијача Црвене звезде и велики пријатељ Михајловића, који је тада играо за Лацио.

Прочитајте још: Знате ли шта значи АРКАН? Ево како је Жељко Ражнатовић добио надимак

Како су тада рекли, Аркан је на утакмицама одавао почаст преминулим члановима "Непоколебљивих", а много пута су букети цвећа полагани на северу Звездиног стадиона. А овим гестом су навијачи Лација желели да узврате подршку београдским навијачима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.