· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

Погинула ћерка (27) познатог певача: Страдала на лицу места!

Лекари се боре за живот њеног мужа

pjimage--1-.jpg
Фото: Инстраграм принтсцреем/ктw10

Кетрин Вилијамс-Данинг, ћерка познатог кантри певача Хенка Вилијамса млађег (71), погинула је у саобраћајној несрећи у Тенесију. Имала је само 27 година.

Прочитајте још: Девојка (21) пронађена МРТВА у купатилу: Речи њене мајке на сахрани КИДАЈУ ДУШУ (ФОТО)

Кетрин је била најмлађа певачева ћерка, а несрећа се догодила док је била са супругом Тајлером Данингом у аутомобилу. У једном тренутку, из још увек непознатих разлога, њихов џип је прво ударио у ограду, а потом се испревртао.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

И’ве алwаyс хад а хуге смиле бут тхис смиле хидес а лот. Wхен yоу хаве деалт wитх емотионал абусе фром мост оф тхе онес тхат лове yоу анд yоу тхроw а смиле он анywаyс, ХОНЕY И саy yоу аре wиннинг! Тхе сад тхинг ис И цан’т гет онто тхе онес тхат талк доwн то ме бецаусе тхеy wере талкед доwн то ас а цхилд анд тхе паттерн wас невер брокен. И хопе то бреак тхат паттерн wитх мy цхилдрен анд тхеy wилл кноw дисциплине бут тхеy wилл алсо кноw анyтхинг тхеy трy ит ис а суццесс ин мy еyес. И wилл невер сее фаилуре ин тхем. И ам глад пеопле хаве сеен фаилуре ин ме бецаусе ит хас пусхед ме то бе тхат муцх стронгер! #емотионалабусе #бреактхепаттерн #спеакоут #доморегоод #гирлwасхyоурфаце

А пост схаред бy Катхерине Wиллиамс-Дуннинг (@ктw10) он

Млада Кетрин је остала мртва на лицу места од задобијених повреда, док се лекари и даље боре за живот њеног супруга.

Са Тајлером се венчала 2015. године и са њим је имала двоје деце; Боа (5) и Одри (2).

Прочитајте још: ПОГИНУЛА ЧИТАВА ПОРОДИЦА: Отац, мајка и двоје деце кренули на сахрану, па настрадали (ФОТО)

Пре само три дана имала је последњу објаву на Инстаграму посвећену покојној тетки, са сликом дуге изнад њене некадашње куће у Алабами, а њена објава сада је преплављена опроштајним порукама.

На Инстаграму је углавном објављивала како своје, тако и породичне слике, са супругом и децом. 21. октобра прославила је 27. рођендан, а осмех са лица на сликама није скидала.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.