Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рођена је као мушкарац, без руку и ногу: Данас је успешна шминкерка, њена прича инспирише многе (ФОТО/ВИДЕО)

Због њене болести родитељи су је напустили кад је имала само девет месеци

1680598523_naslovna-no-limbs.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ но_лимбс_
Oglas

Шминкерка Гејб Адамс Ветли  има Ханхартов синдром, редак поремећај пропраћен различитим стадијумима језичних оштећења, и мањком прстију на рукама и ногама. Гејб, која је својим пратиоцима недавно открила да је трансродна, нема ни руке ни ноге.

Због њене болести, родитељи су је напустили кад је имала само девет месеци, пише Унилад. Срећом, недуго након тога, Гејб је усвојила једна породица из Јуте. ИнфлуенСерка је тако одрасла с још 13 браће и сестара. Сад има 22 године, и примарна занимација су јој друштвене мреже. На Инстаграму има 184.000 пратилаца, док је на ТикТоку прати више од четири милиона корисника друштвене мреже. Постала је популарна захваљујући веселим подучавањима о шминкању и бројним видеима у којима пратиоцима показује како се она шминка и спрема за излазак из куће.

Сарађује и с брендовима

Инфлуенсерка каже како је њена усвојена породица велики разлог њеног успеха. Увек су јој, каже, давали безусловну љубав и подршку, и учили је да буде што независнија. Нису желели да се због своје болести осећа другачије од својих вршњака.

Након што је завршила школу, Гејб је неко време радила као мотивациона говорница, обилазила је школе и компаније, али су је више занимале шминка и лепота. "Увек сам волела само да седим и гледам како се друге девојке шминкају. Свака од њих је то радила на другачији начин. Неке су прво стављале пудер, а неке сенку", испричала је Гејб у једном од интервјуа.

 

Њена популарност на друштвеним мрежама почела је да расте током пандемије коронавируса. "У првом видеу који сам објавила снимала сам се само до врата. Многи су се питали зашто тако радим. Онда сам показала да заправо немам руке и ноге", додала је инфлуенсерка, која данас, каже, добија пуно подршке од својих пратилаца, а сарађује и с неким брендовима.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas