Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУЖНА ИСПОВЕСТ

"Свесна сам своје дијагнозе и уживам у сваком тренутку": Потресна исповест младе маме која се бори са раком

Мама Кетрин бори се са најтежим обликом тумора на мозгу, али и поред тога, она ужива у сваком дану са својом породицом.

1611913890_Depositphotos_319544310_s-2019.jpg
Oglas

Младој мами Кетрин је дијагостикован терминални рак мозга пре четири године, након што су јој говорили да има главобоље због стреса и депресије.

У то време су Кетрин и њен супруг Стив из Вритлеа у Енглеској покушавали да добују друго дете. Лекари су јој саветовали да не остаје у другом стану док се лечи од једног од најагресивнијих тумара на мозгу.

Прочитајте још: Мајка херој: Након убиства ћерке, одлучила је да правду узме у своје руке (ВИДЕО)

Кетрин каже да је забринута, јер не жели да њена ћерка Роуз одраста сама, али се исто тако плаши да ће друго дете оставити без мајке.

Добротворна организација за туморе објавила је њену потресну причу. Она је рекла:

- Кад су ми рекли да имам рак мозга, то ми се није чинило стварним. Велики је шок када чујете да имате терминалну дијагнозу и били су ми потребни месеци да се освестим. Чак се и сада, после четири године, понекад борим да то схватим, знајући да нећу бити овде да гледам ћерку како одраста. Превише је болно стално размишљати о томе, али према мојој ћерки Роуз осећам већу бол, јер ће изгубити мајку. Када сам се разболела, покушавали смо да добијемо још једно дете. Лекари су рекли да то није добра идеја, и да не треба да наставимо са њом због мог лечења - испричала је.

Прочитајте још: Победила је рак материце, сад у 107. години и корону, а њено детињство је чиста ТУГА (ВИДЕО)

Она истиче како и даље жуди за још једним дететом, како би Роуз имала са киме да одраста. Такође, истиче и да би се осећала кривом, јер би друго дете оставила без мајке.

У својој исповести наводи да је прво приметила јаке главобоље и да су је лекари вратили кући говорећи да је под великим стресом:

- Никад нисам била подложна стресу, али мислила сам да је то вероватно јер сам имала ужурбан и стресан посао. У болници ме нису скенирали и послали су ме кући.

После неког времена, њена мајка је одводи у болницу, јер како каже Кетрин, схватила је да њена ћерка "није баш најбоље". Тада  јој откривају масу на мозгу и одмах је оперишу. Резултати биопсије су били поражавајући - дијагнистиковали су јој глиобластом, најагресивњији тумор на мозгу.

Прочитајте још: ПРЕМИНУЛА ПОЗНАТА ИНФЛУЕНСЕРКА (30)! Стање се искомпликовало након операције (ФОТО)

- Рекли су ми да имам још две до пет година живота. Сећам се повратка код родитеља. Имали су велики врт, а ја сам само шетала око њега са Стивом. Стално сам размишљала - зашто баш ја?! Шта сам учинила да се ово догоди? Чак и сада то понекад не могу да схватим. Не могу ни да замислим да нећу бити овде да учествујем у одрастању моје ћерке. 

Прочитајте још: Бајковито: Када Петар Пан запроси Венди, то изгледа овако (ВИДЕО)

Када је добила дијагнозу њена ћерка је имала само три године, и није знала да јој је мама болесна. Сада има седам и зна да је њена мама болесна, али не зна колико.

Ова храбра мама обећала је да ће сваки тренутка искорисити са ћерком, поготово што је доста времена изгубила након што је изашла из болнице када ју је чекао дуг и исцрпан опоравак.

Прочитајте још: "Осећам се као да сам дечка продала за 10 долара" .... Ево због чега је овој девојци продаја преко интернета направила пакао од живота

Наводи да размишља и о тренутку растанка:

- Почињем да размишљам о свим стварима које јој желим рећи и томе како бих требала да почнем. Можда ћу писати писма или снимати видео-записе који јој могу помоћи у тешким тренуцима. Али тај тренутак још није дошао. Стив и ја нисмо још спремни да разговарамо о ономе шта ће бити када ме не буде, али знамо да ће доћи и тај дан - рекла је Кетрин.

Прочитајте још: УБИЛА СЕ МАЈКА ЧЕТВОРО ДЕЦЕ! Обесила се на дечјем рођендану, на зиду ИСПИСАЛА ПОРУКУ (ФОТО)

Кетрин је тренутно фокусирана на стварање успомена са својом породицом. Највише јој пријају свакодневне ствари, попут шетње у парку или заједничког гледања филма. Често са породицом одлази и на излете за празнике. Свесна је своје дијагнозе, али ужива у сваком дану и времену проведног са породицом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas