Oglas
· · Komentari: 0
Tragedija

UBILA SE MAJKA ČETVORO DECE! Obesila se na dečjem rođendanu, na zidu ISPISALA PORUKU (FOTO)

Pronašao je sin!

1607591058_11.JPG
Foto: Twitter/ wiki fox news
Oglas

Majka četvoro dece u Velikoj Britaniji izvršila je samoubistvo na dečjem rođendanu pošto ju je tada ostavio dečko, javljaju britanski mediji.

Prema informacijama istrage koje su otkrivene juče, inspektori su utvrdili da se 35-godišnja Katrina Fuler obesila u julu ove godine. Takođe, saopšteno je i da je na zidu sobe u kojoj je pronađeno njeno telo ispisala reč “izvini”.

Da tragedija bude još veća, Katrinu je pronašao njen sin.

Kako je rečeno pred sudom, njen partner je otišao da živi kod njegove sestre posle svađe, a onda ga je nazvala Katrina i rekla mu “da će učiniti nešto glupo” pre nego što je spustila slušalicu.

Pročitajte još: "Sine, ona je umrla pre 7 godina": Povezao devojku do centra Negotina, sutradan saznao BOLNU ISTINU

Partner se uplašio, te je telefonom okrenuo Katrininog sina koji je bio na rođendanu ćerkice njenog prijatelja i kazao mu da “pazi na mamu”, strahujući da će ispuniti pretnju. To se, nažalost, i desilo, a dečak je zatekao obešenu Katrinu i počeo histerično da plače od užasnog prizora, navodi "The Sun".

Pročitajte još: Napravila je SELFI i sledila se od STRAHA!

Ona je prevezena u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da je spasu. Obdukcijom je utvrđeno da je preminula od posledica vešanja, te da je reč o samoubistvu.

Članovi porodice pokušali su da saznaju da li je bila pod uticajem kokaina, ali im je mrtvozornik kazao da "neće dobiti odgovore na pitanja kako bi na ovo stavili tačku".

- Znamo koliko možemo što se tiče okolnosti. Možda nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje - kazala je dr Sara Klark.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas